Húú! Mégsincs rende minden! segítsetek! a kerekem szarul állt, ferdén! Nem volt a csavar rendesen meghúzva ott hátul a vázban! a kerék biztos mozgott is! Na szal a fékpofát kikoptatta úgy, és mot visszaállítottam a kereket, mert leesett a láncom! Folyamatosan fog a fék! lehet állítani a fékpofán?
Amúgy én a mocival jól megszívtam! A váz 4 cm-rel el volt mozdulva + levettek a gépről szinte egy teljes évet! Erre úgy jöttem rá, hogy találkoztam egy autóval és a karosszérialakatosom mondta, hogy ez rossz volt régebben is! De mostmár jó minden!
nem hiszem mert sokat használom meg télen inkább azzal fogok járkálni,talán majd jövö nyáron mert lehet leteszem majd 125re és kell majd a pénz,persze ha majd érdekel akkor is
na csá elöször kipuval kezd! 50-60ezer közt van én giannellit vagy arrowt ajánlok! utána meg henger karbi! de kipud legyen mert anélkül fos az egész! karbi 30ezer henger max 50
Nekem is van egy RS-em, 2003-as! Tuningolni szeretném a télen! Tudnátok mondani webhelyeket, ahol tuning cuccok vannak? Nagyon kellene! Ja, és aki tuningolta már a gépét, az írjon az eredményről(meg az árrol is)! Köszi!
tényleg köszi a tanácsot! webhelyet tudsz ajánlani, ahonnan ilyen cucokat be is lehet szerezni? A kipufogód hangja ugyanolyan, vagy jóval mélyebb?
Amúgy fasza a mocid Mennyit megy?
Nekem is van egy RS-em, 2003-as! Tuningolni szeretném a télen! Tudnátok mondani webhelyeket, ahol tuning cuccok vannak? Nagyon kellene! Ja, és aki tuningolta már a gépét, az írjon az eredményről(meg az árrol is)! Köszi!