xlzx te idióta! Ha nem érné meg behozni akkor talán nem csinálnák annyian! és van akinek van annyi esze h egyszerre többet is behoznak és akkor simán megéri!!!!!!!!!!! Mi a faszé kell szidni a másikat?
jó mindegy......az igaz h jobban megéri ha külföldről hozatsz be......de most azzal nem akarok baszakodni.....szóval ha vaterom megveszi nekem akkor mindegy....de egyébként előbb néztem ezen az oldalon képeket robogókrol.....nagyon kircsik vannak találtam egy Runnert is....de végülis sztem az sr mellett döntök.....bátyám meg vaterom holnap mennek megnézni.....nyugodt vagyok mert bátyám úgyse vesz nekem szart úgyhogy most mindenki tegye össze a kezét h jó legyen
Hi mindenki! Hallod Hozass be olaszból! Ott 2-3 éves robogókat adnak szaré-húgyért! 25 ezer ft darabja! oylannak ami kurva jó ahoz képest!! Mert ott mindenki pénzes és midnenki ujjat vesz és a régi senkinek nem kell és az megy a szemétbe! Meg viszik ki az országból! 50ezerből veszel 2 db ot! 200ezerből 8 dbot veszel!!!
A hondát nem ajánlom azt mondják h kaki a motorja a malaguti aprilia piagio-gilera ezekben gondolkodj az én malagutim is eladó lesz a tavaszal de ez max 80-85km/h tud a sportdobal ment 90-95öt de az haveré szal levetük róla.
110ről meg is kell ám állni
ami még az rs mellett szól h sokkal komolyabb fékei vannak mint az sr-nek számomra ez nem elhanyagolható kérdés szal h a félt a fater akkor rs-t vegyél inkább vagyis győzd + kis sren 190mmes 1dugattyús elöl hátul az rs en meg 320as elöl meg 180as hátul ha jól tom és az első az 2dugattyús!!!
aprilia sr ditech
aerox
ami még az rs mellett szól h sokkal komolyabb fékei vannak mint az sr-nek számomra ez nem elhanyagolható kérdés szal h a félt a fater akkor rs-t vegyél inkább vagyis győzd + kis sren 190mmes 1dugattyús elöl hátul az rs en meg 320as elöl meg 180as hátul ha jól tom és az első az 2dugattyús!!!