Hát én a Ferrarit választanám aztán eladnám és csinálnék a pénzből 10 Kispolskit meg 10 tarbantot
Na jó ez csak vicc. A minap a lámpánál megálltunk 1 Ferrari 360-as melett. Teccik de nem szálltam volna át. mer kicsi. nem férek el benne rendesen meg asztán a fogyasztás elégetném 1 nap alatt a kőolajkészletet és még elektromos ablka sincs benne csak klíma
Szal maradnék a BMW, Mercedes és VW világába
Nekem nem a lóerő meg a gyorsulás számít. Vagyishát nem minden áron!
én ma átéltem deh nem simóval meg nem is én voltam aki a füstöt nyelte egy 2003 as rs 50 essel gyorsultam , hümmm hát a gyerek azt monta hogy 15 ló ... érdekes eléggé lemaratt a ménesével
De honnan veszed hogy odabasz egy Simo ezt mond már el légyszíves! Egyenlőre egyébbként az SR-t megverjük gyorsulásban persze nem ez a végcél de mikor kész lett a mocim Robbynak a gépe már tuningolva volt..
Jaja igazad van
Áhh milyen égő lehet már beállsz a lámpához egy fasza 06 rs-el beáll melléd egy simo oszt űgy odabasz hogy csak nyeled a füstöt!! Na egy ilyen esetet szívesen megnéznék
kussoljatok már el !!!
Amúgy jó télleg ez nem veszekedni van ez a fórum de aazért nem az a ciki ha régi mocid van ha nem mit hozzol ki belőle és mit tud. Nézd meg PL: ott a hungaroringen a kis polski oda veri a ferrárikat nevetséges egy oan kis autó meg veri a kulákokat. Ez esetben így van a motroknál is hiába van 800ezres rsed ha egy 60ezres simó a lámpánál oda ver
De inkább 500 lóerős M5 ami kényelmes meg minden mint 400 lóerős ferrari amibe nyomorohatsz
2-es golf is tudja városba az 50-et, városon kívül 90-et, autóúton 110 és autópálya 130-at.
Mer hát a törvényt azt mindenki betartja és nem lépi át a sebességhatárt
Szal nem lehet kihasználni a Ferrarit
Mert mindíg a rendőrnek van igaza
Mintahogy a focipályán a bírónak
Na jó ez csak vicc. A minap a lámpánál megálltunk 1 Ferrari 360-as melett. Teccik de nem szálltam volna át. mer kicsi. nem férek el benne rendesen meg asztán a fogyasztás elégetném 1 nap alatt a kőolajkészletet és még elektromos ablka sincs benne csak klíma
Szal maradnék a BMW, Mercedes és VW világába
Nekem nem a lóerő meg a gyorsulás számít. Vagyishát nem minden áron!
amúgy nekem ferrári nem kéne,
inkább polski és a sponzoroktól kap is sok money-t amiből utcára vennék egy audi-t
Áhh milyen égő lehet már beállsz a lámpához egy fasza 06 rs-el beáll melléd egy simo oszt űgy odabasz hogy csak nyeled a füstöt!! Na egy ilyen esetet szívesen megnéznék
Amúgy jó télleg ez nem veszekedni van ez a fórum de aazért nem az a ciki ha régi mocid van ha nem mit hozzol ki belőle és mit tud. Nézd meg PL: ott a hungaroringen a kis polski oda veri a ferrárikat nevetséges egy oan kis autó meg veri a kulákokat. Ez esetben így van a motroknál is hiába van 800ezres rsed ha egy 60ezres simó a lámpánál oda ver
az egyik haveromnak haverja az alen!!
mennyi volt az idom???