És a gyári gyújtás van rajta? Többi izzó is ami generátorról megy (nem akksiról) azoknak a teljesítménye megegyezett az előírtakkal? Ohm bácsi nem volt hülye.
Egy kis segítséget kérnék.
Van egy 2002-es Morini blokkos, de karburátoros változatú SR-em.
A fesszabályzóm meghalt., és nem kapok hozzá. AZ a kérdésem hogy van-e tudomása arról valamelyikőtöknek, hogy a ditechével működne-e? Katalógus szerint nem egyezik a kettő, lásd a képen.
Rendszerben gondolkozva a nagyobb porlasztó hamarabb feltölti a hengert. Általában alacsonyabb fordulatra lesz tőle erősebb a motor a tetejére pedig veszít a fordulatszámból. De van amikor pont jó lesz. Az, hogy másik porlasztóval nem indul a motor még simán lehet beállítási probléma. Nem egyszerű beállítani!
Na nekem meg 6000 alatt nem akar húzni, kicsit fullad is, sztem nagy a fúvóka, mert asszem 92-es vagy 94-es. 6000 felett meg mint a veszedelem.... ( még jó hogy bejáratós blokk, de ki kell próbálni na... )
Sziasztok a hétvégén újra neki estem a még megoldatlan problémámnak hogy miért nem megy 9000 fölé 6-ban ha van kompresszió és 9000-ig bitangúl húz.
1.szombat leszedtem a kiput kiégettem mint hülyegyerek a villanykörtét
durrogott mint büdösisten de kiégett
SEMMI VÁLTOZÁST NEM ÉRTEM VELE
2. Vasárnap a jó időnek hála ismét nekifogtam
kicseréltem a karbit nagyobbra 18-volt rajta és tettem rá egy 22-t
be sem bírtam vele indítani na ez hogy pcsába lehet.
3.Hétfő visszajöttem dolgozni és majd pénteken folyt köv
Hali!
Azt szeretném megtudni h a gilardoni 1 es henger nikaszilos-e, mert ha jól tudom akkor azt nem lehet fúrni. Csak nem vagyok benne biztos hogy az-e
Köszi.. :D
Hát az enyémen pl ( RS2 ) egy rugós csavarral lehet állítani az egész lámpabúratartó konzolt. Én most 25W-os izzókat vettem bele, ezekkel még egész tűrhetően világít. Amúgy meg ilyen kismotoroknak elég gyér a világítása, sötétben nem érdemes sokat menni...
hali. valamelyik nap rakenyszerultem h este motorozzak, es a kibszott hidegnel mar csak zavart jobban, hogy mintha nem is lenne lampa az elejen a motornak, loszart nem lehet latni se refivel, se az alappal, ti ezt hogyan oldjatok meg? van vmi tanacs ra? nagyon folfele vilagit szerintem. koszi a segitseget
Az enyém 2004-es és szigszalag tartotta össze.... De ha minden igaz ma már visszakerülnek az idomok és amíg 10 fok van és süt a nap addig hajtani is fogom :D
Egy kis segítséget kérnék.
Van egy 2002-es Morini blokkos, de karburátoros változatú SR-em.
A fesszabályzóm meghalt., és nem kapok hozzá. AZ a kérdésem hogy van-e tudomása arról valamelyikőtöknek, hogy a ditechével működne-e? Katalógus szerint nem egyezik a kettő, lásd a képen.
Előre is köszi.
Amúgy nem lehet, hogy kevés anyagot kap? Mekkora főfúvóka van a 18 -asban?
1.szombat leszedtem a kiput kiégettem mint hülyegyerek a villanykörtét
durrogott mint büdösisten de kiégett
SEMMI VÁLTOZÁST NEM ÉRTEM VELE
2. Vasárnap a jó időnek hála ismét nekifogtam
kicseréltem a karbit nagyobbra 18-volt rajta és tettem rá egy 22-t
be sem bírtam vele indítani na ez hogy pcsába lehet.
3.Hétfő visszajöttem dolgozni és majd pénteken folyt köv
Azt szeretném megtudni h a gilardoni 1 es henger nikaszilos-e, mert ha jól tudom akkor azt nem lehet fúrni. Csak nem vagyok benne biztos hogy az-e
Köszi.. :D
Rieju Rs2-t :)
Ha valaki tud elfogadható áron az írjon! :)
Előre is köszi :)
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek minarelli am6-ra hűtője?
Nos, úgy tűnik kész az index relé helyettesítőm LED-es indexhez. Ha lesz időm tesztelni és beszerelni, (és működőképes is) megosztom veletek.