Kérdés?
A lámpában milyen égőt használtok (RS50 95-ös egy égős) nekem 55/60W-os van benne és elég gyenge a tompított a Simomban a 6V-os rendszeren jobban világít a 12V 35/35W-os izzó (igaz csak közepes fordulattól)
A gyári érték 12V 35/35W ti is ezt használjátok?
Hali mindenki a hétvégén rá vettem magam és esztergáltam egy 15-ös lánckereket előlre . eddig 12-es volt fent rajta és ágaskodott rendesen leszámítva azt a bökkenőt hogy 9000-től nem pörög valamilyen oknál fogva a motor. de így is szépen teljesített. hétvégén szét kapom ha hazamegyek és ha bele döglök is rájövök mi a probléma vele. addig nem nyugszom míg 6-ban nem pörög legalább 12000-et. persze 15-ös első lánckerékkel
annak már elég szép az utazója .
nekem van, igaz, 125-ről való. Gondolom ugyanaz. Összemérhetjük, én pesti vagyok.
Vagy add meg a hosszát, fényképezd le a végeit, és megnézem. Esetleg fordítva is csinálhatjuk.
Kipuf volt takarítva valamikor?
Nekem egyik indításról a másikra csinált olyat hogy 6 000 ledadogott üresbe is. Kimostam, hőléfújóval égettem kifele, dob jó lett mert pici és ki tudott égni de a reó csak füstölt nem akart égni, kalapáccsal kicsit adtam neki és vagy 2 maréknyi koksz kijött belőle, lefestettem felraktam és még egy kicsit erősebb is lett a motor mielőtt elkezdett dadogni.
Nem lehet hogy megragadt és azért szakadt el a láncod(nem lenne szabad elszakadnia de ha már régi volt a lánc akkor lehet)?
Előtte vagy utána lett kompresszió mérve?
Hali!
van egy olyan gondom, ha egyik nap elszakadt a láncom.. kiütöttem egy szemet.. és rövid lett, elég feszes volt.. mentem vele ugy kb 10 km-t mig meglett rá a jó láncom!
de mig feszes lánc volt rajt erőtlen volt, ugye gondolom fogta a lánc a motort.. nade megcsináltam a láncot és mégis erőtlen.. már tiszta ideg vagy..
1 hete lett dugo gyürü cserélve henger furva.. kompresszió jó!
valaki valami tipp?
A lámpában milyen égőt használtok (RS50 95-ös egy égős) nekem 55/60W-os van benne és elég gyenge a tompított a Simomban a 6V-os rendszeren jobban világít a 12V 35/35W-os izzó (igaz csak közepes fordulattól)
A gyári érték 12V 35/35W ti is ezt használjátok?