Szia a vákum alatt mit értessz?Nekem a külön olajzás a csonkba megyen de neked hol van vákum és hova van kötve?Gondolom ennél mindegy hogy milyen a blokk nekem am6 van.
Sziasztok.
Valaki gondoltár már rá vagy csinálta már olyan "tuning"-ot , hogy a gyári műanyag gázkart lecserélte valami fémre vagy esetleg jobb minőségűre ?
Leköszörülöd a kívánt csap mindkét oldalát, akár kicsit bele is mehetsz a külső lemezbe, hiszen úgy is eldobod.
Utűna könnyen szét lehet kopogtatni egy anyában, csőben akármiben.
Köszörűlés nélkül em érdemes erőltetni.
Persze hogy nem, mert nekem is kell...
A 122 szemes a minimum ami jo, de mi a maximum? Mennyit lehet rajta fesziteni? A 2 kozott kell vennem, mert nincs lancbontom.
Van rajta
de előre figyelmeztetlek, ehez gumi szívócsonk kell, nem a fém ami gyárilag van benn.
Ha érdekel akk dobj egy címet mailben: fuzesi7@hotmail.com
Nem tudom ki írta anno, hogy a 120 szemes lánc elég az Rs-re, de a 12-43 fogsorhoz sajnos kevés... 122 szemes kell minimum. Holnap vihetem vissza cserélni
Van egy 1998 as rs 50-em és érdekelne , hogy mennyi olajat kell az első villába önteni ? Valaki tudna segíteni ? :)
Köszi előre is : Bence.
Ide írj: ms1964@freemail.hu
Valaki gondoltár már rá vagy csinálta már olyan "tuning"-ot , hogy a gyári műanyag gázkart lecserélte valami fémre vagy esetleg jobb minőségűre ?
Utűna könnyen szét lehet kopogtatni egy anyában, csőben akármiben.
Köszörűlés nélkül em érdemes erőltetni.
A 122 szemes a minimum ami jo, de mi a maximum? Mennyit lehet rajta fesziteni? A 2 kozott kell vennem, mert nincs lancbontom.
Ugyan így jártam!
(A kapcsolót remélem nem felejtetted el :) )
ide írj: ms1964@freemail.hu
de előre figyelmeztetlek, ehez gumi szívócsonk kell, nem a fém ami gyárilag van benn.
Ha érdekel akk dobj egy címet mailben: fuzesi7@hotmail.com
A karbi engem is érdekelne. Akár már adhatod is fel postán, ha van rajta külön olajzás meg vákum!
nem nagyobbat akarok hanem kell a pénz...
amúgy az enyémbe menne...
Szívócsonkot is azért vettem
Keveset használt, hibátlan állapot.
Valamint 17.5 dellorto karbi
Hibátlan, keveset használt.
40ezer ft/szett
30-435-1769
orozoli2002@yahoo.com
bontom is!
30-435-1769
orozoli2002@yahoo.com
Alap 50ccm-es