eladó egy 70es vashenger hengerfejjel dugóval gyűrűkkel karcmentes hengerfal, dugó nincs fényessé kopva, típusa ismeretlen semmilyen jelzés nincs rajta.
gyári jó állapotú használható 50es vashengerszettet nagyobb fajta kipufogóleömlőset beszámolok.
Rendben, akkor megveszem. A fékbetétek is benne vannak ugye? :) A postacímem ide írjam, vagy elküldjem e-mailben? Utánvételes fizetés neked is megfelel?
Most mondta a motoros baratom, hogy MZ kapcsolot kell venni. Lehet, hogy kicsit tuningolni kell hogy bemenjen, de az is par 100 forintos tetel. Jovo heten szerzek egyet, es megnezem. Nekem viszont valami utangyartott cuccom lehet, mert ki sincs furva az a 2 tarto lyuk, de a kapcsolo helye ott van kialakitva. Sot, at sincs furva ott, ahol a kapcsolo pecke atnyulna a fekkar tovehez... Egyre jobban kiva a f..om a sufnituningolt szarokkal, amik a piacon keringenek!
Sziasztok..Ha valakit érdekelne van komlett hátsó lánkerék első és lác is annyi baja van a lánc kissé nyulott de a lánkerekek fullosak ha valakit érd....
Ezt nem értem .
1-be 9500 a vége csumázva
0-ba 13 ezer legalább hanem több
2-be 9500
3-ba 9500
4-be 9500
5-be 9500
6-ba 9200
Mintha annál több nem férne ki a csövön.
Sziasztok kéne egy kis tanács vettünk egy 2008as rs 50et és a tartalékjelző állandóan világit rajta mielőtt megvettem megnéztünk 3rst is és azok nak is világított vagy szét volt húzva a csatlakozó.Kérdés ez tipushiba vagy olyan drága a banzinszintjelző hogy nem éri meg kicserélni .Ha valaki találkozott már az alábbi híbával és körbrjárta a kérdést irjon légyszi. köszi
boruzs.laci@freemail.hu