Eladó zsír új AM6 motorblokk 0km-es motorban még nem volt, jó az összes AM6-os blokkal szerelt motorba vagy akár építésre, (Simsonba) is.50ccm 12LE, vízhűtés, 6sebesség.
Hát szerintem fekete lesz, mert az egész motor gyári színű és eladásnál is ez sokat számít. Ha kicsit fel akarom dobni, majd kap egy Piros felnicsikot :)
Ha szeretsz öt kilóméterenként felnit pucolni akkor fehér! Minden más esetben fekete. Jut eszembe én ördög vörösre szintereztettem! :) Kicsit meg is bántam, mert ez is mókolós szín.
Hali!
Holnap szintereztetném a felnit
De nem tudok dönteni, hogy fehér vagy fekete legyen? :)
Ki milyenre festené?
Kérlek benneteket, hogy írjátok meg
Köszi
Hali!
Holnap szintereztetném a felnit
De nem tudok dönteni, hogy fehér vagy piros legyen? :)
Ki milyenre festené!
Kérlek benneteket, hogy írjátok meg
Köszi
Valakinek valami ötlete?!:
BEváltok kettesbe nagnehezen mert nem nagyon akarja bevenni ha beeveszi akkkor alapjáraton elgurul 2-be de terhelésre " darál" nem megy a mocc!
Én idén vettem a motort, mert gazdaságosabb mint az autó. Gondoltam itt a tél, szétkapom, megcsinálom amit kell, de nem is baj, hogy így döntöttem, mert az előző tulaj mondjuk úgy elég hanyag volt, szóval van mit csinálni. :D
Jól állok köszi. Tettem fel még 2 képet, meg jöttek alkatrészek is a héten, meg jövő hétre is várok egy szállítmányt (hengerszett, meg pár apróság). Majd teszek fel még képeket, mert van sok. Köszi a választ :D
Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de komplett hengerszett cserénél a hengertalp tömítés mellé kell valami motortömítő anyag, vagy elég simán a tömítés is? Fontos lenne. Köszi :)
Hali érdeklődnék minarelli am 6 hoz kellene nekem dugattyú gyűrű, de eddig a neten nem találtam csak kompletten dugattyú szettet 40.8 as méret kellene!
Heló!
A képen látható cuccok eladóak.am6-os blokk egyben ,henger,gyújtás nélkül.Hűtő,kiegyenlítő tartály...
Az egész egyben 15000ft.
Érd:Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
tel:06302265808
önindító+berógós