Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó zsír új AM6 motorblokk 0km-es motorban még nem volt, jó az összes AM6-os blokkal szerelt motorba vagy akár építésre, (Simsonba) is.50ccm 12LE, vízhűtés, 6sebesség.

önindító+berógós
Nekem van hozzá elsö gumi 90/80-17 vadi új continentál 15 000ft
Még érdekelne első gumi!
Előre. 80/90/17 vagy 90/90/17
Szóljatok, ha van és hogy mennyi :)
Érdekelne kipufogó. Vagy csak az első dob
Ha van valakinek szóljon
SZIASZTOK!

VALAKI bont itt közületek? PLEXI érdekelne 125ös extremára. Szerintem az 50é is jó. Vagyis remélem.

Ha van valakinek jó állapotú plexije, trapézlámpás extremára szóljon légyszi! Itt vagy telón! Adatlapomon ottvan a szám és a mail!
Viszont
Hát szerintem fekete lesz, mert az egész motor gyári színű és eladásnál is ez sokat számít. Ha kicsit fel akarom dobni, majd kap egy Piros felnicsikot :)
Elég a tömítés is, de a felületeket zsírtalanítsd.
Ha szeretsz öt kilóméterenként felnit pucolni akkor fehér! Minden más esetben fekete. Jut eszembe én ördög vörösre szintereztettem! :) Kicsit meg is bántam, mert ez is mókolós szín.
Helyes, ha lesznek új képek feltöltve akkor szóljál ám majd :)
Ezt csak kettesbe csinálja? Amúgy neki kell állni és szét kell szedni.. nem hiszem hogy így valaki megfogja tudni mondani mi baja.
Milyen színű lesz a kaszni? Én ahhoz választanám meg a felni színét. Vagy ugyanolyan, vagy pont az inverze.
Hali!
Holnap szintereztetném a felnit
De nem tudok dönteni, hogy fehér vagy fekete legyen? :)
Ki milyenre festené?
Kérlek benneteket, hogy írjátok meg
Köszi
Bocs nem fehér, hanem fekete :)
Hali!
Holnap szintereztetném a felnit
De nem tudok dönteni, hogy fehér vagy piros legyen? :)
Ki milyenre festené!
Kérlek benneteket, hogy írjátok meg
Köszi
Valakinek valami ötlete?!:
BEváltok kettesbe nagnehezen mert nem nagyon akarja bevenni ha beeveszi akkkor alapjáraton elgurul 2-be de terhelésre " darál" nem megy a mocc!
Én idén vettem a motort, mert gazdaságosabb mint az autó. Gondoltam itt a tél, szétkapom, megcsinálom amit kell, de nem is baj, hogy így döntöttem, mert az előző tulaj mondjuk úgy elég hanyag volt, szóval van mit csinálni. :D
Hiába, néha szét kell ha olyan a gond. Mondjuk nem baj mert szívesen csinálom:) legalább lekötöm magam
Néztem a képeidet. Te is jól szét szokod kapni a vasat :D
Jól állok köszi. Tettem fel még 2 képet, meg jöttek alkatrészek is a héten, meg jövő hétre is várok egy szállítmányt (hengerszett, meg pár apróság). Majd teszek fel még képeket, mert van sok. Köszi a választ :D
Elég simán a tömítés.
Amúgy hogy áll a motorod felújítása?
Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de komplett hengerszett cserénél a hengertalp tömítés mellé kell valami motortömítő anyag, vagy elég simán a tömítés is? Fontos lenne. Köszi :)
Hali érdeklődnék minarelli am 6 hoz kellene nekem dugattyú gyűrű, de eddig a neten nem találtam csak kompletten dugattyú szettet 40.8 as méret kellene!
Heló!
A képen látható cuccok eladóak.am6-os blokk egyben ,henger,gyújtás nélkül.Hűtő,kiegyenlítő tartály...
Az egész egyben 15000ft.
Érd:Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
tel:06302265808