Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tényleg komoly bár az én rs-em is így menne.
köszi annyiért nem érdekell
Ha ilyen válogatós vagy akkor néz szét képesmotoron... gondolom motorépítés van a háttérben. Valamelyik nap láttam a felnik között 30ezerért Cagiva Mito felniket, féktárcsákkal, gumikkal, lánckerékkel együtt. Nézz szét az a biztos
Hogy a fene vinné el... :/ Köszönöm a segítséged, akkor egyelőre várok a tuningal... :)
az RMS nem csinál AM6-ra 70-es hengert.
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Okulásképpen, mindenkinek
A blokkomnak semmi baja, annyira kerestem ott a hibát, hogy fel sem tűnt: a LÁNC kopogott, mert már igen szar, és az utolsó kenésre nem megfelelő málnát kapott.

Olcsón megúsztam
Köszönom az infókat tudtam hogy drágák de hogy ennyire!
Szerinted ezek a kerekek mennyibe kerülhetnek?
Csak hogy tisztában légy az árakkal 50k alatt olyan alufelniket nem kapsz + azokhoz hozzájön a 2 teló ára és az is kb. ugyan ennyi villahíddal, kiflivel együtt. Nem negatívból mondom hanem csak azért mert így van. Olyan felnikkel csak 2010 -től szerelik az rseket,.
Sziasztok ilyen kerekeket keresek hozzá való első teleszkóppal!
Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy a 70-es RMS vashengerek passzolnak-e az AM6-os blokkra? Az 50-eshez oda van írva, hogy igen. de a 70-eshez már semmi....
Ezaz amit én se tudok :$
Szerelőhöz vittem el! és ő állította be nekem
hogyan lehet állítani?
igen azt keresem. vadi új az aksim.
Nekem is volt ilyen problémám! a lámpát, sikerült megcsinálni..bár ha húzom még mindig jobb :D
viszont az indexen állítani kell, mert nekem is volt ilyen gondom! és tényleg zavaró! viszont be kell és be is lehet állítani!
Esetleg meghalt az aksid és a feszzabályzód. A benzinszint jelzőt keresel? Vagy mit?
Szerintem valami apróság lehet csak mert az a jelenség hogy ahogy húzom a gázt a lámpám úgy erősödik és az index fölgyorsul annyira hogy olyan mintha egyfolytában égne. Ja meg amit hiányolok hogy miért nincs visszajelzője az irányjelzőnek.
Meg a tanknak a visszajelzőjét hova is kell bekötni ha a tankon nincs sebbi gomba.
Láttad a képeimet?
Sztem hasonló vasam van
mint a tied!
aprilia sr (körlámpás) oldalsztender eladó 3 eft
Milyen elektromos hibád van? Hátha már láttam olyat, az enyémmel is sok gond volt.
Szerintem mindegyik egy oldali felfüggesztéses... a kapcsolásban meg olyan bagatel eltérések vannak, hogy a 2005-ösből javítottam a 94-esem.

Viszont az engem is érdekelne, hogy az AM5 és az AM6 blokkok között mi a különbség? AM5-höz egyszerűen nem találok a neten tömítés készletet. Mindenki AM6-hoz árul mindent. A kuplung dekli tömítés és a vízpumpa tömítés kompatibilis?
továbbá: Van olyan RS50, amin van első fék kapcsoló?
Az nem az én fajta vasamhoz való pl: az enyém 1oldali felfüggesztéses, műszerfalam más, elektromos kapcsolás sem egyezik meg stb.
Van az csak keresni kell!
Tekerj vissza október 27-ig!
Értem, köszi választ!
Sziasztok 1998 rs50 extremák hoz nem készítettek service manuált mert nem talállok sehol a neten. ha van valakinek akkor dobja már be legyen szives a közösbe. ja és ha valakinek van Km órája 120-as olcsón azt elfogadnám. Az enyém megdöglött. nem tudom a 125-ösé is jó rá?