Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én motorom király!
na mivan krisgirl mertél írni nem hirdetted még meg a motorodat mert már "használt szar" ????
Bazdmeg flameljél engem, az én kurva anyámat jólvan?? De ne mondd hogy faterom lop meg sikkaszt mert ha így lenne, neked akkor se lenne hozzá semmi közöd. Attól még hogy valakinek pénze is van, még nem bűnöző de mindenki azt mondja amit a környezetében lát...
lazára veszi a figurát a srác nagyon valszeg nem tegnap tanult meg stoppiezni

Ezt jól meg mondtad neki
Szesz mindenki! Sztem kurva jó a használt motor is meg az újis! De az újnak annyi hátránya van h bekell járatni amit ha elbaszol akkor gyenge lessz a motor! Szal!
Jó az a Derbi gpr50 is de az Aprilia rs50 azé jobb! De msot h az aprilia tökre olyan mint a gpr 50 ez a baj! de jól néz ki mind2! De azért..... rsből több van meg olcsóbb is! Krisz bazdmeg nem mindenki a k*** gazdag apuci kedvence! Van akinek a szülei nem sikkasztanak és lopnak hanem dolgoznak!!!!!! Te tényleg iylen buzi lehetsz! Te hülye sazr te hülye senki te hülye lófaszjóska! Ennyire nagyképű ne legyél mert van ismerősöm szolnokon aki abban a pillanatban öt percen belül ott lesz és úgy segbe basz h anyádse ismer rád a dekorálásután! Akkor ugassá ha tudsz is valamit mutatni! mint ő a képen! ő valós személy ismeri Tommi 92 is
ez a fasz krisztina azt hiszi h a millerek fizetik a nyugdijat gecó!
ez pöcs
mindenki fizeti te komcsi geci!ne is gyere erre a forumra!szopd le a jetskyseket!
nekem sincsenek anyagi gondjaim, mindenem megvan amit akarok mégse vágok fel vele te senki!
ezt jól megmondtad
ez durva volt
Hé kris!
Az a ciki ha nem jön a geci ki!!!!

nem a hsználtmotor te lófaszjóska!
föllehetne húzni de nincs szivem kinozni.ott az a nyamvadék kuplung azért van hogy használják
majd én ráülök és megcsinálom jó?
vazz ezt jó tudni de nekem nehéz felhúzniha nem kuplungolok
minarelli csak nem am.hanem nem tom mi.
100-as,hogy a derbi blokk is minarelli,különben mért szerepelne ezen a képen?(meg engem úgy tájékoztattak):
beci te kis pöcs fasz nem tudtam h a derbi blokk is minarelli de szentem nem minarelli mert az alakja is más
hopp akkor normális váltó
na bazdmeg,összes minarelli(meg minden más blokknál) lehet kuplung nélkül váltani....istenem
jó akkor olyan h felfele váltásnál nem kell kuplngolni
nincs olyan h sportváltó bazdmeg szánalom
de még nem tuti h el lesz adva mert Apámtól függ h szülinapomra (aug 28) mit gondol
250-é gondoltam
Menyiért adod el???