420 és a 428 -as láncok között az a különbség csak, hogy a 428 szélesebb, szóval nem kell cserélni. Nekem is a gyári van elől, vagyis amit első szervizkor bele tettek, 14 fogas. Hátsó lánckereket nem tudtam megkérdezni mert elfelejtettem elvinni magammal a lánckerék típus számát.
Nekem 14/43 az áttétel, 105 öt megy szélcsendben. De 2-3 foggal nagyobb lánckereket vennék hátra ha még egyszer lánckereket vennék. 6. -ban 8500 -on jön 90 -et kb. Egyesbe ha 12 ezerig pörgetem akkor 40 -et megy. Gyorsul rendesen, szedi a lábát:)
Találtam már hengerszettet amúgy,de azért kösz.
Hát az jó lenne mert már régóta keresem de nemtaláltam sehol. azért kéne amúgy mert az én gépem tuning és nagyon hamar kipörög de a vége nemsok meg nagyobb utazó is jó lenne ja és az első lánckerót is cserélni kell ha a láncot cserélem nem?
Láttam az adatlapodon hogy keresel gyári hengerszettet azóta van már mert ha nincs akkor megtudnánk egyezni mert nekem van jó állapotú
A tiéd full gyári amúgy? elöl mekkora lánckeró van és mennyit megy kb?
Elfekvőben valakinek nincs egy elsőfék főhengere?
Az enyém sajnos felmondta a a szolgálatot :/ beragadt a dugattyú bár holnap szedem szét de nem hiszem,hogy csak a kosz miatt ragadt volna meg :S
Én 428 -as lánchoz tudok intézni, ha érdekel. Nekem 43 -as van hátul...
50 -től 42 -ig lehet választani méretben. Csak láncot is cserélni kell 428 -asra, mert gyárilag 420 van rajta ugye. Ha gondolod, akkor hétfőn kérdezek neked árat.
sziasztok árúba bocsájtom szeretett motorom több leírást tóla itt találtok az ár alkuképes csere supermoto-ra http://www.kepesmotor.hu/april...
vagy msn en is kereshettek : Siscom01@hotmail.hu
Aprilis Rs 50 2005 ös évjárat gömbölyűhöz kéne nekem Gyári láncszett, ha valaki tud írjon már egy email-t ide : farkas.sanyika123@citromail.hu előre is köszi :)
Nekem 14/43 az áttétel, 105 öt megy szélcsendben. De 2-3 foggal nagyobb lánckereket vennék hátra ha még egyszer lánckereket vennék. 6. -ban 8500 -on jön 90 -et kb. Egyesbe ha 12 ezerig pörgetem akkor 40 -et megy. Gyorsul rendesen, szedi a lábát:)
Találtam már hengerszettet amúgy,de azért kösz.
Láttam az adatlapodon hogy keresel gyári hengerszettet azóta van már mert ha nincs akkor megtudnánk egyezni mert nekem van jó állapotú
A tiéd full gyári amúgy? elöl mekkora lánckeró van és mennyit megy kb?
Az enyém sajnos felmondta a a szolgálatot :/ beragadt a dugattyú bár holnap szedem szét de nem hiszem,hogy csak a kosz miatt ragadt volna meg :S
50 -től 42 -ig lehet választani méretben. Csak láncot is cserélni kell 428 -asra, mert gyárilag 420 van rajta ugye. Ha gondolod, akkor hétfőn kérdezek neked árat.
http://www.kepesmotor.hu/april...
vagy msn en is kereshettek : Siscom01@hotmail.hu
itt a link hozzá :D
tesztpilóták kíméljenek :D