Értem köszi.
Ha hosszabb a lánckerék tengelye gondolom azt úgy orvosolni lehetne,hogy jobb oldalra eltolom a blokkot(természetesen új felfogató "fülekkel").
Vagy semmi képen nem lehet belerakni a 3 sebességes blokk helyett?
alkudni nem lehetne? mert momentán nincs 6.000 Ft om mert főtengely elvitte az összest . Mivel elestem a motorral így az index nem működik vagy is működik ha ő akarja de kicsit lóg már az index stb és kéne rá 1 szebb :D szóval nicns e rá engedmény ugye 4 db érdekelne :D
A kuplung főtengely ugyanaz.A lenkerék már más valamint vastagabb a lánckerék tengely vagyis új lánckerék kell rá aminek 20.-as az átméröje a 3 seb.-nek 17.-es a tengelye valamint szélesebbek a blokk felek ami azt jelenti hogy hozzabb a lánckerék tengelye.Ha berekod a 3 sebességes helyére nem fog sikba futni a lánc valamint bele ér a vázba menetközbe.
Srácok!
Következő lenne a kérdésem.
Minarelli Am 3 és 6 a váltón kívül és blokkfélen kívül mindenben megeggyezik?
Gondolok itt kuplung,kuplung felőli dekni,főtengely stb stb.
Fék betétek jó állapotúak, tácsa eredeti azthiszem 300as vagy akörnyékén nemtudom pontosan :D felül a tartály szét lett szedve és kilett takarítva. Most elvittem hozzá értő emberhez és majd szét néz benne,hogy milehet a baj :)
Még 1olyan kérdésem lenne szétvágás nélkül,hogy tudom kitakarítani hatékonyan a kipufogót? Lehetőleg biztonságosan :D
Oké, rendben. Az enyém még itt lesz biztosan, mert nem is nagyon hirdetem. Sajnálom eladni, vacilálok rajta nagyon de ez a kibaszott pénz, ebben a zsidó országban nagy úr sajnos.
itt van nagyobb felbontásban, ha a váltót szedtétek szét rugó és golyó. (első kép)
A második pedig ahol csak a golyó van az a kuplung részei. remélem segít
Elvileg ez az elérése a derbinek.