sziasztok!na megvan a meg szorulás eredménye szét szedtük a motort kicsit meg húzta a dugót még nem szedtem le a hengert mert be sötétedett csak fentebb húztam egy kicsit majd reggel la kapjuk de nem nagy karc lett rajta , mi árba van ezekbe egy dugó gyűrű ?, 75ccm top hengerem van
Most vettem az rs-emet. Előző tulaj rakott bele egy dr80-as hengert és egy top főtengőt... a karbit hagyta, gyárinak...
Van egy 17,5 dellorto karbim, gondoltam belerakom.
Mekkora főfúvókát javasoltok ehhez a confighoz?
Valakinek esetleg van hasonló configja?
tehát akkor mi a véleményetek az aprilia sx 50 ről?
akinek van vagy haverjának rokonjának van olyanja az légyszives mondja már el a tapasztalatokat pl motorikusan milyen megbízható e
stb. köszönöm :D
Ember! Rá van írva milyen gumi kell rá. Billegős lesz?! Hát persze, mert az ötvenes motor alá bőséggel elég lenne a 2,25-2,5 párosítás, de a széles gumi az billeg az úthibákon. Ez van amikor a kereskedelmi megfontolások a józan ész felé kerekednek.
Kényelmi szempontból talán az 50-es Red Rose lehet megfelelő. Azt az igazi naked bike fazonú motort nem lehet kapni ( talán kínai utóérzéseket?). Esetleg még a Cagiva Super City lehet kényelmes, de annak meg a blokkja hulladék.
Nagymotor gumik jók rá! Miután a váz simán lehetne egy 125-ös motoré és ezeket a "vékony " gumikat nem is tudja igazán bemelegíteni az 50-es RS. Simson gumi méretek nem jók rá. Hálából a legolcsóbb kb. 11000, felső határ meg a csillagos ég.
Csáó. Hol lehet értelmes gumit találni ezekre a vékony felnikre? olyan gumikra gondolok, amik tapadnak is, nem ilyen kínai, meg simson gumik...
Még egy: A nagymotorokra való első gumma ugye hasonló széles mint ez a felni, akkor jó rájuk az?
Akkor van már tapasztalatod. Az jó. Mint írtam én egy yamahán últem de gyorsan visszacseréltem. Igaz én 175cm vagyok.
Nagy gond lenne ha vasárnap elmennék és kipróbálhatnám a tied? Én meg úgy vagyok vele, hogy nem ültem még 50-es sportmotoron és szeretném kipróbálni ha nem gond.
unokatesómnak supermoto-ja van mentem vele nekem teccik :D
meg kicsit szeretnék már kategóriát váltani mert hát olyan 170 magas vagyok és mintha kicsi lenne a motor vagy is annak érzem :D
de nagyon megtetszettek ezek a motorok :D
Van egy 17,5 dellorto karbim, gondoltam belerakom.
Mekkora főfúvókát javasoltok ehhez a confighoz?
Valakinek esetleg van hasonló configja?
Nyugodtan vehetsz olyat Nem fogod megbánni
akinek van vagy haverjának rokonjának van olyanja az légyszives mondja már el a tapasztalatokat pl motorikusan milyen megbízható e
stb. köszönöm :D
nem lesz túl billegős tőle a gép? mert egy nagymotor első gumi igencsak púpos...
sr-emnél is a henger utolsó napjaiban, olyat ment mint még soha :D
Még egy: A nagymotorokra való első gumma ugye hasonló széles mint ez a felni, akkor jó rájuk az?
Nagy gond lenne ha vasárnap elmennék és kipróbálhatnám a tied? Én meg úgy vagyok vele, hogy nem ültem még 50-es sportmotoron és szeretném kipróbálni ha nem gond.
meg kicsit szeretnék már kategóriát váltani mert hát olyan 170 magas vagyok és mintha kicsi lenne a motor vagy is annak érzem :D
de nagyon megtetszettek ezek a motorok :D