Ha nincs műszered akkor úgy tudod ellenőrízni a töltést, hogy egy nagy teljesítményű izzót rákötsz az aksira és megnézed, hogy fordulaton jobban világít-e. Kapacitás probléma is lehet, akkor aksi csere.
Egy porlasztó takarítás nem árthat. Ilyenkor mindenféle ufuszok kicsapódnak benne. Amúgy meg egy kicsit járni kell vele, mert szinte újra be kell járatni a vékony oxid? réteg miatt ami a hengeren képződik.
Jó napot mindenkinek!
Van nekem egy aprillia RS50-es motorom és most vettük elő.
De valamiért nem akar 8000-8500 többet pörögni.(régen 12-t is pörgött).
Eddig letakarva fedett területen állt.
Valaki tudna mondani vmit ,h hol keressük a hibát?
Enyém bár nem 1999-es hanem 2001-es de 16 ezer km környékén van benne most pontosan enmtudom hirtelen,de megmerem kockáztatni,hogy nem sok ilyen állapotu rs járkál ami ilyen idős,blokkja akármikor indul télen-nyáron épp hozzáérek az önindító gombhoz már indul,szvatós sincs rajta pedig..
Talán azért mert a legelsö gyártmány ebböl a tipusból ez a tricolor volt 99.-ben és osztrák piacra készült.Tele van folytással meg már koros.De ne legyen igazam!
Szia zoli elvagyok képedve mennyi alkatrészed van, gratulálok hozzá:)
Már nemsok idő és eljön ápriis 3. amikor feladhatod a henger szettet amit beszéltünk(kovács óróbert vagyok, faceebok)
Máááárrrrrrr alig várom és még csak 16.-a van:(:(:(
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
Nem kellett volna megvenni vagy vidd vissza mert azzal sok bajod lesz.Olcsó husnak hig a leve.Én tudtam volna neked ajánlani hibátlan rs.-t amivel csak motorozni kell.Teljesen költség mentes. 250 e ft.2004.-es évj.A tied 99.-es nem egy bevált konstrukció.
Az a jóóóóóóóó ijen dobot keresek már 2 hete. sajna lekel vennem az enyémről a gyárit mert a zsaruk megöllnek ha kimek az utra:S A km órát már kitaláltam hogy leesz már csak kis dob kell hogy mákdarálo hangja legyen
Ha jól emlékszem a múltkor találtam itt a fórumon, sztem még hirdetés is volt hozzá linkelve, arra emlékszem hogy 1500Ft volt db-ja, és vagy 4 közül lehetett választani :)
Ha valaki megint belinkelné azt megköszönném, és vennék is belőle 4 db-ot
Ha valaki motorvásárlás előtt állna: