Sziasztok!
Ez nem RS téma de azért megkérdem. Egy 4ütemü 50es robogoról lenne szó az a gáz hogy nemakar beindulni ha meg beindul csak felpörög és lefullad de ha az motorolaj ellenőrző sapkát leveszem ömlik belöle a benzines olaj szerintetek mi lehet a gáz? ja és a karbival nincs gondd mert azt megnéztük. Kösszi előre is a segítséget
Szia nekem van oylajpumpám:) ha érdekel hívj vagy írj....
a 125 ösé is ugyan az mert attól hogy ahgengerméret nagyobb ezek az alkatrészek még newn azok! az első kép jobb alja felé megtalálod! a postaköltség pedig plusz egy 1000 ft ba kerül:)
Olyan gondom lenne, hogy eddig hibátlan volt a motor, most viszont nem indul. néztem és valami a gyújtással lehet, mivel nincs szikra :S nem találkozott valaki hasonlóval ?
Uhh mostnézem hogy aza kép amin a motor mellet ülsz, nekem azvan kirakva háttérképnek
Mi szombaton mennénk, összeszerveztem a csapatot...
Jó lenne azért találkozni valakivel mert erre felénk senki RSes nincsen
Cagiva Mito 125 /1991/
Tökéletes motorikus és esztétikai állapotban költségmentesen várja új gazdáját.
2010 nyarán lett felújítva (dugó, hajtókar, össz. csapágy, szimmering, új power elektronika) Új gumik, jó fékek. Műszakis 2012.10 ig. A1-es jogosítvánnyal vezethető. Gyönyörű megjelenés. Végsebessége: 160 km/h
Az ár irányár (lehet alkudni) : 275.000 Ft
Aprilia RS 50 2004.-es évj.gyönyörü szép karcmentes szalon állapotban vana gép.Minden tökéletesen müködik rajta szervizelten karbantartva.Új akksival 4 új indexel új láncszettel jó gumikkal.Eredeti származási papirokkal igényesnek eladó.csere nem érdekell.Ár:275 e ft.További motorok adatlapomon megtekinthetök a hirdetések.Tel:06 70 459-6036
Autóról lehet bikázni az RS-t?
Nemjelent neki gondot a nagy Amper? (52Ah akksiról akarok próbálkozni)