Fölraktam a multkorába a 80ccm es hengerszettet. A végsebességet kevesellettem, elöl 14-es hátul 43-as lánckerék van. Levettem az elsőt, még szerencse, mert 1 fog híja volt. Feltettem a 15 kereket, és rengeteget változott. Megy mint a meszes. szóval nekem ez a konfig bejött.
Üdv!
http://motorgumishop.hu/index....
ezek mind jók rá
Legjobbak rá a Pirelli gumik (saját tapasztalat) kiváló minőség és tapadás
Persze a minőségért fizetni kell
A gumiméret pedig: 110-80-17
De persze felrakhatsz rá vastagabb gumit is 120 130-ig
Aprilia RS 50 Extrema típusú, gyorsasági motorkerékpár, nagyon szép esztétikai és jó műszaki állapotban, szezonra felkészítve eladó. A képek idén februárban készültek. Használaton kívül garázsban tartom, télen nem használom. Főbb jellemzői a következők: DR 80 ccm-es henger, DellOrto 19mm-es karburátor, sportlégszűrő, aprilia sportkipufogó. A motor nagyon szép hanggal rendelkezik, melyhez 15 lóerő és az aprilia RS-re jellemző relatíve nagy nyomaték társul. Utazósebessége 85-90 Km/h, fogyasztása 4 l/100 Km. Az eladás oka kategóriaváltás. Bármi kérdése van az apriliával kapcsolatban, hívjon vagy írjon bátran!
hello erdekelne engem 2001-es rs 50-hez kozponti rugostag meg egy par hatso labtarto konzol taposoval egyutt.van valakinek ijen?es mennyi lenne az ara?erre a motorra kellenne.valasz az emailbe a casanowa1984@yahoo.com cimre kerek.elore is koszonom
nekem van hozzá komplett kábelkötegem elektronikával relékkel fesz szabályzóval 25 000ft köteg relék és elektronika nélkül 8000ft.Kormány kapcsoló 8000ft/db tükröm nincs olajpumpa takaró 2000ft hátsó lámpa újban van 8000ft
hello mindenkinek
a következő alkatrészekre lenne szükségem
aprilia rs50 2003as am-6os blokkal
kellene komplett kábelköteg,kormánykapcsolók,hátsólámpa,tükrök,esetleg műszerfal,olajpumpa takaro műanyag
aprilia af1 50 am6-os blokkal
olajpumpa takaró műanyag valami 17.5-19es karburátor
és egy olyan megoldás,h hogy tudom bekötni a manuális,bovdenes fordulatszámmérőt az am6-os blokkba?
Szia! Az GREASE akar lenni, ami zsír. Az egy műanyag kupak amit ha leveszel ottvan alatta a fogaskerék arra kell zsír. ez a meghajtó alján van amit te mondasz. Ami nekem kéne az meg az elején, a bowdenkimenettel pontosan sezmben! Azért köszi h vetted a fáradságot!
Üdv!
ezek mind jók rá
Legjobbak rá a Pirelli gumik (saját tapasztalat) kiváló minőség és tapadás
Persze a minőségért fizetni kell
A gumiméret pedig: 110-80-17
De persze felrakhatsz rá vastagabb gumit is 120 130-ig
Kérdésem:Milyen gumi kell rs-re elölre/hátulra?Esetleg tudtok belinkelni vmi oldalt amin van vmi pro?Méret stb pls adjátok meg.Köszi előre is!
E mail címem: dragster22a@citromail.hu
Aprilia RS 50 Extrema típusú, gyorsasági motorkerékpár, nagyon szép esztétikai és jó műszaki állapotban, szezonra felkészítve eladó. A képek idén februárban készültek. Használaton kívül garázsban tartom, télen nem használom. Főbb jellemzői a következők: DR 80 ccm-es henger, DellOrto 19mm-es karburátor, sportlégszűrő, aprilia sportkipufogó. A motor nagyon szép hanggal rendelkezik, melyhez 15 lóerő és az aprilia RS-re jellemző relatíve nagy nyomaték társul. Utazósebessége 85-90 Km/h, fogyasztása 4 l/100 Km. Az eladás oka kategóriaváltás. Bármi kérdése van az apriliával kapcsolatban, hívjon vagy írjon bátran!
Ár: 250.000.- Ft
Mobil: 06 70 315 4791
a következő alkatrészekre lenne szükségem
aprilia rs50 2003as am-6os blokkal
kellene komplett kábelköteg,kormánykapcsolók,hátsólámpa,tükrök,esetleg műszerfal,olajpumpa takaro műanyag
aprilia af1 50 am6-os blokkal
olajpumpa takaró műanyag valami 17.5-19es karburátor
és egy olyan megoldás,h hogy tudom bekötni a manuális,bovdenes fordulatszámmérőt az am6-os blokkba?