Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, a km órám valós 1km-enként csak 750 m-t mér. A meghajtó vagy az óra lehet szerintetek a hibás? Ezzel kapcsolódóan még annyit, hogy a km órát hogy lehet kiszerelni a helyéről. Én próbáltam, kicsavartam minden csavart, de a napi számláló nullázójától nem lehetett kivenni, pedig annak a "fogantyúját" (amit megfogsz amikor eltekered) is kiszedtem. Segítsetek légyszi ha tudtok! Köszi előre is!
Az argep.hu több talalatot is kiadott a Castrol Power1 2t-re 2.250.-ft-os áron.
6.000.-+postáért elviszik gyorsan.
Egyébként pedig a Castrol-tól jobb Elf olajat 1.900-ért árulnak itt: http://www.formula3000.hu/shop...
Állítsd függőbe a motort és csavard ki a nívó csavart és kezd el bele önteni az olajat! Ha megjelenik a nívónál az olaj akkor azt jelenti, hogy tele van nem kell bele több! Azt hiszem talán 8 deci megy bele....
Na srácok! Megvan a kis rohadék (1. kép) ahogy egy fórumtársam is írta ezt a cuccot NE TEGYÉTEK BELE, KERÜLJÉTEK EL, DOBD KI A KUKÁBA HA MEGLÁTOD. Mindezt persze akkor csak hogyha RS-ed van
Szerintem elég jól nézki a henger, az aranyra "festett" hengerfej meg rohadtjólnézki
Ja, amúgy léghűtéses Dr hengerhez hengerfej tömítés eladó, érdeklődni nálam, 900 pénz + posta
Üdv és jó szerelést mindenkinek!
A neten magánszemélyként 2550 Ft körül van a legalacsonyabb áron, de a legtöbb helyen inkább 3000 Ft.
Csókostól ingyen is lehet szerezni :))) Ott nem nagy kunszt az 1800 Ft :)
Okés adom a régit. Nemtom mibaja lehet, nagyon puha és nincs benne olaj.Talán valami tömítés szétment benne, mert egy időben jött belőle az olaj is.
Első lámpába van e esetleg még foglalatod?
ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj.
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
Ár: 2.700 Ft/Liter, ha elviszed mind a 3 flakonnal, 2.500 Ft/ liter! Ennél olcsóbban nem találsz!
Köszönjük a figyelmeztetés! Reméljük, most már mindenki megtanulja, és nem lesz probléma! Én sem értem miért teszik a vizes henger tömítésszettbe. De nekem a kis gumikarika sem passzol a kipuff tömítésnek. Kívül rágurul a kipufogó csőre. de a henger kipuff csonkba véletlen sem megy bele. Van még mit tanulnom
Tisztelt RS tulajdonosok és házi szerelők! Gondoltam szólok mindenkinek mivel látom többen jártok ugyan abban a cipőben.A hengerfej tömítés készletben az a 4 füles kis fém lapka NEM KELL az a léghűtéses hengerfej tömítése.Köszönöm a figyelmet.
Így van gyorsan vedd ki!A henger belsejénél el emeli a henger fejet így a külső tömítés nem éri el ( nem préselődik össze) megfelelően a henger peremét ezért szivárog a víz.Én nem is értem miért rakják bele a vizes tömítés készletbe a fém fület mikor az a léghűtéses hengerfej tömítése!
Az AM6 blokkot utoljára 2006 ban rakták az RSekbe utánna már derbi blokk került beléjük.Azt euro1 és 2 között hengerek szempontjából nincs különbség van ,de ha tutira 2007-es motor (ami már tutira nem gömbölyű RS) akkor ne AM6os blokkhoz keressél hengert!
Helo! Láttam, írtad, hogy a fém tömítés nem kell. Nekem DR evo 49mm-es hengerem van, abba sem kell? Mert összerakásnál én betettem a henger meg a hengerfej közé, a gumi tömítések alá. Elképzelhető az, hogy emiatt csordogálna ki a víz a kipufogónyílás felett a hengerfejnél? Írd meg légyszi! Köszi előre is! Üdv!
Fölkerült a 80as henger. Kerültem is vele 1-et. Minden rendbe van, csak a végsebességet kevesellem. 90 km/h a vége. Elöl 14-es lánckerék van, hátul 43-as. Melyiket kellene kicserélni nagyobbra?
Üdv! DonPedro
6.000.-+postáért elviszik gyorsan.
Egyébként pedig a Castrol-tól jobb Elf olajat 1.900-ért árulnak itt:
http://www.formula3000.hu/shop...
Minareli am6os blokk kuplung részébe mennyi olaj megy bele?
nincs, illetve nem tudsz szerezni egy 110/80-17 es gumit? ha lehet akkor PIRELLI-t?
Szerintem elég jól nézki a henger, az aranyra "festett" hengerfej meg rohadtjólnézki
Ja, amúgy léghűtéses Dr hengerhez hengerfej tömítés eladó, érdeklődni nálam, 900 pénz + posta
Üdv és jó szerelést mindenkinek!
A neten magánszemélyként 2550 Ft körül van a legalacsonyabb áron, de a legtöbb helyen inkább 3000 Ft.
Csókostól ingyen is lehet szerezni :))) Ott nem nagy kunszt az 1800 Ft :)
Első lámpába van e esetleg még foglalatod?
Meg kellene még feketébe az a kis idom toltad baloldalra.
ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj.
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
Ár: 2.700 Ft/Liter, ha elviszed mind a 3 flakonnal, 2.500 Ft/ liter! Ennél olcsóbban nem találsz!
mail: tyt001@freemail.hu
tel:70/6199777
Fölkerült a 80as henger. Kerültem is vele 1-et. Minden rendbe van, csak a végsebességet kevesellem. 90 km/h a vége. Elöl 14-es lánckerék van, hátul 43-as. Melyiket kellene kicserélni nagyobbra?
Üdv! DonPedro