Lehetséges hogy a főfékhenger karmantyúk kopottak ezért mikor lenyomod még 1-2 mp-ig van akkora nyomás de utánna már átengedi a fékolajat csökken a nyomás és azért alszik el a féklámpa.
hello
a motoromon 50 es gilardoni aluhenger vann és nem pörög 7 ezernél többet ,meglehet hogy a henger miatt van?mert mást mindent megnéztünk már,aki tud róla valamit írjon ,köszi előre is
ma jött meg a cucc,átvettem,köszi! Azonban lenne egy kérdésem (mindenkihez :) ) MI lehet az oka,hogy a hátsó fékkel a féklámpa csak felvillan,1-2 mp-ig ég és aztán kialszik? köszönöm!
helló
tudsz egy képet ide feltenni a hengeredről?
nekem is van egy hebo hengerem és nincs hozzá dugóm esetleg neked a régi megvan hozzá?
ha igen azzal együtt fotózd már le azért kellene mert a hengert dugó nélkül vettem és azt se tudom miylen való bele...
Hali rs50 1998 hoz kéne nekem km/h meghajtó ami az első keréknél va!Ha va akkor mennyiért tudnál adni?Írj az email címemre onkyo1028@freemail.hu!Előre is köszi üdv Berci!
Hello. Keresek Hebo am7S. hengerbe dugatyut. alu henger . osztot kipunyilással. de nem tudom hogy milyen fajta . használt nem baj. de azér ne legyen agyon karcolt stb..
meg venném v adnák érte egy metra kit 70es vas sport hengert.
rendben, esetleg az égő is benne van? mert nekem valami kurva kokányolt a foglalatom és nem olyan izzó megy bele mint a gyári, érdekelne ez akkor engem! Üdv!
a motoromon 50 es gilardoni aluhenger vann és nem pörög 7 ezernél többet ,meglehet hogy a henger miatt van?mert mást mindent megnéztünk már,aki tud róla valamit írjon ,köszi előre is
szacsomotor@freemail.hu
http://robogotuning.hu/shop_se...
tudsz egy képet ide feltenni a hengeredről?
nekem is van egy hebo hengerem és nincs hozzá dugóm esetleg neked a régi megvan hozzá?
ha igen azzal együtt fotózd már le azért kellene mert a hengert dugó nélkül vettem és azt se tudom miylen való bele...
meg venném v adnák érte egy metra kit 70es vas sport hengert.