Néha megesik nekem is, hogy kidobál kettesből üresbe, de az nagyon ritka és annyira nem is vészes. De igazából nekem csak akkor sikerülnek ezek, ha épp, hogy csak "megbököm" a váltót. Váltásnál meg be tudom pakolni 5. és 6. közé.
Most nézem h neked volt az a fajin galériád amiben szétvolt kapva a motor:D Nézegettem jódarabig h milapul a blokkban, mert énmég eddig nemmertem szétszedni, úgyvoltamvele h nyárvan, múködik rendesen, nehogymár én basszam el! :D de most majd tél után enyémre is ráférne 1 generál mert a kuplungom csúszik, az idomokon csúszásnyomok az első teleszkópom "leeresztett", új gumik kellenek rá, meg új olaj a blokkba, szval. most akkor erre gyüjtögetünk. A kocsmába meg még így elszaladgálok vele míg nincsen túl hideg, aztán meg majd téliesítem :P
Csak 1x csinálta eddig? mert nekem is kerülfordul csinálja csak ő általában váltásnál fog üreset :/
Vszínű h a fogaskerekek annak elkopva a váltóban. csakhát néha még benyára is alig van pénz szval =lőre nekem marad így:/
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, az a problémám, hogy AM5 blokkos RS-emen menet közben, alacsony(5-6000 alatt) gondol egyet és "kiugrik" a sebességből üresbe, 4. és 5. közé. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baja? Válaszokat előre is köszi!
Bővebb infó bárkinek msn en!
Lassan eladóvá válik a motorom. (kép az adatlapomon) Több info e-mail: david1109@citromail.hu v msn: d.1109@hotmail.com
Vszínű h a fogaskerekek annak elkopva a váltóban. csakhát néha még benyára is alig van pénz szval =lőre nekem marad így:/
Teljesen újszerű motoron még nemvolt. ELADÓ!
email: csababoy0@t-online.hu
Mondjuk ezt még csak a nyáron szeretném de azért már érdeklődöm !
D.I.D 420 (aranyszínű)
ELADÓ vagy cserélhető RS 50 2000 évj fiatalabb motorra való láncra.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Köszi, de nem!