ha valaki tud. rs 50-est nembaj ha nem üzemképes. szívlámpás legyen és egybe. festés nem érdekel,blokkja legyen anynira jó hogy beinduljon. bármilyen ajánlatotok van 100-120e Ft-ig ! jelezze a mailomra. vagy akár itt is!
Csababoy0@t-online.hu
Ez baromság! Le ne engedd kurva jó olaj!
Te meg akkor öntsed a Castrolodat...!
Én meg arra mondom hogy egy kalap szar! Koxxol mint állat! Hígított málnaszörp! Annyit nem ér meg h megfogjam a flakonját...
Én emg azt mondom IGOL Racing STS.....
daniel1224 figyelj Haveromnak TZR-je van semi baja nincs most picit el kezdett csúszni a kuplung de amúgy motorikusan ugyan oyaln mint az RS, meg bízható :D bár ez csak gazdától függ hogy mennyire nyúlt bele a blokk-ba nem tudom hogy igaz-e de én azt hallotam hogy ugyan az a blokk van az RS-be meg a TZR be is hát ez ahelyzet köszi a tanácsok daniel1224 Üdv mindenkinek
Engedd le a picsába! Legszarabb olaj ami csak létezik! Nekem is azt ajánlotta az italmondós kollega. Beletöltöttem. Eredmény: 20 km alatt sikerült felforralni! Úgy visított mint egy szűz kurva. Csak Castrol! Semmi más! Legfőképp szar motult felejtsd el!
Köszi! Délután megnézem. Vagy esetleg más tipp hogy mi lehet vele a baj? Eléggé idegesít és így nem akarok vele elindulni pedig talán ma van az utolsó ilyen szép motorozós nap az évben.:(
üdv
motul 2t 710 es olajat használt már valaki? Vélemény róla?
castrol 2t power racingot kerestem vagy repsolt de csak ez a motul volt vagy q8 én a motult választottam
Hát ha úgy kell ellenőrizni a szinten mint az enyémen akkor le kell venni a jobb oldalidomot. am6-os blokknál a ház közepén van egy csavar amit ki kell csavarni és az olajszintnek addig a furatig kell lennie. De nem tudom az olajcsere megoldaná e a problémádat...
Sziasztok! Tegnap észrevettem a motoron, hogy sebességben valamiért darál és nehezebb kapcsolni. Visszaváltáskor ugyanez. Elképzelhető hogy kevés benne a váltóolaj? Meg tudom nézni anélkül, hogy lebontsam a burkolatot?
üdv
Csababoy0@t-online.hu
(henger)
Te meg akkor öntsed a Castrolodat...!
Én meg arra mondom hogy egy kalap szar! Koxxol mint állat! Hígított málnaszörp! Annyit nem ér meg h megfogjam a flakonját...
Én emg azt mondom IGOL Racing STS.....
km meghajtó kellene rs50 hez. ha valakinek van elado irjon.
okés, nem tukmálom én csak segítség akart lenni
van.
2-3 ezer ft
kuplung kosár+kis kerék 3ezer ft
komplett kuplung 8ezer ft(lamellákkal mindennel)
üdv
castrol 2t power racingot kerestem vagy repsolt de csak ez a motul volt vagy q8 én a motult választottam
üdv
msn :czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232