alapos a dugó
én domborúnak nézem:)
vannak új dugóim 4ezer ft/db áron
jelenlegi méretek amik vannak:
50ccm:
-40,00
-40,25
-40,75
80ccm:(6000ft/db)
-49,00
-49
,50
-50,00
Helló!
Add el 50e-ért, de csak nekem!
Az áruk nagyon változó volt fent ilyen 200e ért is de 400-ért is láttam már, de sajnos 250e felett már nehéz ezeket eladni mert az újabbak is vannak már 300 körűl.
Császtok!
Ti szerintetek mennyiért adjam el az RS-emet? 2005 -ös évjárat alig használt 11500 Km van benne! full gyári az egész motor! mutatok róla képet is!
Szépjóreggelt! Van egy kis gondom. Hálisten még idén elszakadt a szivató bóvdenem, és sehol nem kapok és ha vki tudna egy km/h spirált okosba annak is örülnék mert azt meg elszakadt. Jóljön így szezon végén minden
Eladó egy aprilia RS 125 sportmotor 96.-os évj.Nagyon szép megkimélt karbantartott állapotban van a gép 50.-es.-ként használt rs 50 matricákkal.De tetszés szerint vizsgáztatható!Forgalomba helyezéshez szükséges összes papirjával igényesnek eladóCsere nem érdekell!Ár:245 e ft.Debrecen.Tel:06 70 459-6036
szívócsonk+membrán 3ezer ft
berúgó tengely+racsni 3ezer ft
gyújtás alaplap+lendkerék 4ezer ft
henger+fej+dugó+tűgörgő 10ezer ft
kuplung komplett 8ezer ft
olajpumpa 3ezer ft
és mit mondasz kell hozzá ?mert ezzel a hengerrel vettem a motort gyári karbival és akármit próbáltunk csinálni semmmit nem változott 8 ezer a max fórdulat aszt hittük hogy gyújtás de nem akkór ezek szerint kevés neki a benzin ehez a hengerhez
helo tud nekem valaki abban segíteni hogy 50 es nicasilos hengerhez kell nagyobb karbi a gyárinál mert ha igen akkór az enyém azért nem pörög aki tud valamit írjon kössz előre is
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232