Ehez nemkell, hogy szétvessena pénz szerintem...!
A szimeringek fillérekbe kerülnek, ami drágább az maga a telóolaj, de az sincs vészes árban!
Pár ezer forint.....meg egy kis szerelés
De ez nem kötekedésből mondtam nyugi, mikor nekem a blokkfelújítás volt ugyan így voltam....alig akart gyűlni a zsozsó.
Nem, nekem nincsenek holtpontok, teljesen jól működik, szval "csúszik", meg minden csak olyan mitha "összement" volna a villa, és kissebb :D Hameg belemegyek 1 nagyobb gödörbe, akkor csattan a fejidom, a sárvédőbe :/
Valószinü meg van kopva a váltóban a kapcsoló kerék és a kapcsoló villa is s ezek összeadódnak azért dobja ki ürese a sebességet!De ezt csak akkor lehet biztosra venni ha szét van szedve a blokk mert akár hézagolási probléma is lehet.
Igen nekem van az a galériám :) Nekem is "gondjaim" voltak a géppel ezért lett szétkapva de hála Istennek és apámnak (xD) 2 hete már megy a gépsárkány. Csinálok majd egy folytatás galériát is a többi képből amit megint felteszek a közönségnek :) Említetted, hogy a teleszkópod leeresztett. Azt érted alatta, hogy nem működik, nem tompít semmit meg ienek? Mert nekem van 1 ien bajom vele sajna. Olyan mintha nemlenne olaj benne vagy mintha takony lenne kb. 2 Pontja van, ha tologatom és elsőfékkel fékezek "leesik" (ugymond alsó holtpontra) és ha meg felrántom a kormányt akkor meg a felső "holtpontra" ugrik.
nem tud valaki szekszárd környékén olcsó fényezőt vagy matricázót?
A szimeringek fillérekbe kerülnek, ami drágább az maga a telóolaj, de az sincs vészes árban!
Pár ezer forint.....meg egy kis szerelés
De ez nem kötekedésből mondtam nyugi, mikor nekem a blokkfelújítás volt ugyan így voltam....alig akart gyűlni a zsozsó.
3e Ft az ára! akit érdekel írjon!
msn és mail: csababoy0@t-online.hu
De hálistennek egy szöszi nekem is jutott Más szőke nemkell helyette