Kuplungoltok minden váltásnál, vagy csak elindulásnál,mert elindulás után lefele is meg felfele is veszi az összes fokozatot kuplung nélkül, csak úgy ránt egyet a láncon, így jelentősen rövidülhet a lánc élettertama.
Hát igen csady.Én mióta nálam van a gép csak 500at tettem bele mert ugye most kicsit a szerelő átnézegette kicserélt pár cuccot tehát összesen amit te mentél vele meg én(200+500)...700km-t bírt ki...nah mind1 hétfőn jön az új lánc.
ezek a mai D.I.D láncok.. nemigazán van jó véleményem róla pedig dicsérik .....
itt az élő példa Bobonak a motorja valamikor az enyim volt..
a láncba ami elszaakdt neki(én vettem rá D.I.D 420 4000 Ft volt.. ) nem volt benne 2000km ..
nálam 200-tól több km-t nem ment az a lánc és még amit ő használta..
és "elszakadt"
Szia!
Ez kell neked itt meg is rendelheted ami plusz 1300Ft postaköltség. így 4.400Ft-ért a tied.
JT lánc
Én helyben vettem ugyan ezt kereskedőnél 4500Ft-ért. Vagyis ő a 126 szemest adta katalógus szerint de az hosszú volt nem tudtam annyit spínolni hogy megfeszüljön 5 szemet kivettem belőle. Szóval a 120-szemes bőven elég. A 420 a lánc méretét jelöli vastagságra szemeg közötti távolságra utal. A JT nem a legolcsóbb de szerintem ez alatt már nem édemes venni.
Banyek. Besétálsz a kereskedésbe, kérsz egy rs láncszettet.
Vagy ha személyesen para, akkor www.parilla.hu Felhívod őket, és kérsz egy rs láncszettet. Megmondod az évjáratot és hello. 15-16 környékén mozoghat, de kérdezz rá. Olyan láncot fognak adni, amiből még ki is kell venni, 420 az meg lánc méret.
Sziasztok!
Valki meg tudja mondani, hogy a Generic AM6 és a Minarelli AM6 blokk között van méret beli különbség? Az alkatrészek méretei teljesen egyformák vagy lehet eltérés?
Az érdekelne hogy egyik blokkból a másikba átrakhatok-e alkatrészeket.
SOS kellne felvilágosítás mert valaki ezt mondja valaki azt nem tudom mi az igazság.
az a trapéz lámpás? mert ha igen akkor nem arra való hanem a a gömbőlyű rs re. 125 extremára csak tankom, ülés latti idom, hűtő előtti idom, és két légbeömlő csövem van
Valaki rakottmár trapézlámpába xenont? Most nézegettem a lámpámat és a belseje bevan borítva alufóljával és hibátlan nincs mególvadva sehol lehet az előző tulajmár mokrólt vele valami nagyobb izzót.
itt az élő példa Bobonak a motorja valamikor az enyim volt..
a láncba ami elszaakdt neki(én vettem rá D.I.D 420 4000 Ft volt.. ) nem volt benne 2000km ..
nálam 200-tól több km-t nem ment az a lánc és még amit ő használta..
és "elszakadt"
http://mxracer.unas.hu/spd/pit...
Láncszett: e-h fogaskerék+lánc
lánc: láncszemek halmaza
ez az árdifi oka.
Ez kell neked itt meg is rendelheted ami plusz 1300Ft postaköltség. így 4.400Ft-ért a tied.
JT lánc
Én helyben vettem ugyan ezt kereskedőnél 4500Ft-ért. Vagyis ő a 126 szemest adta katalógus szerint de az hosszú volt nem tudtam annyit spínolni hogy megfeszüljön 5 szemet kivettem belőle. Szóval a 120-szemes bőven elég. A 420 a lánc méretét jelöli vastagságra szemeg közötti távolságra utal. A JT nem a legolcsóbb de szerintem ez alatt már nem édemes venni.
Vagy ha személyesen para, akkor www.parilla.hu Felhívod őket, és kérsz egy rs láncszettet. Megmondod az évjáratot és hello. 15-16 környékén mozoghat, de kérdezz rá. Olyan láncot fognak adni, amiből még ki is kell venni, 420 az meg lánc méret.
Tel: 06-30-535-36-45
Pl:
-50-es fúrható henger+hengerfej 8.000Ft
-50-es jó állapotú hengerszett 16.000-19.000Ft
-főtengely 15.000-18.000Ft
-kuplungszerkezet erősített lamellákkal 14.000Ft
-gyári membrán 3.000Ft
-karbonlapos nyitott membrán 5.000Ft
-malossi membránlapok 2.000Ft
-24-es Dellorto karbi 12.000Ft
-14-es Dellorto karbi 10.000Ft
-gumi nyitott szívócsonk 4.000Ft
-fém nyitott szívócsonk 4.000Ft
-önindító (újszerű) 14.000Ft
-Arrow jobb oldali kipurendszer(Rx-en volt) 18.000Ft
-Blokkfelek 10.000Ft
+minden ami egy blokkban van.
Ha bármi más kell, kérdezz!
További képek e-mailben.
Tel: 06-30-535-36-45 E-mail: 2csako@citromail.hu
Valki meg tudja mondani, hogy a Generic AM6 és a Minarelli AM6 blokk között van méret beli különbség? Az alkatrészek méretei teljesen egyformák vagy lehet eltérés?
Az érdekelne hogy egyik blokkból a másikba átrakhatok-e alkatrészeket.
SOS kellne felvilágosítás mert valaki ezt mondja valaki azt nem tudom mi az igazság.
Naszoval tudtok adni valami címet ahonnand tudnák venni vagy rendelni 50-es 2007-es rs hez oldalidomokat?
Tudtok valami címet adbi honnand lehetne 2007-es 50-es rs-hez oldalidomokat?