A balance tengelyed a blokk felső felében helyezkedik el, a blokk középen belül, és fogaskerekes áttételezéssel van megoldva, ami a főtengelyről indul. Ha ki akarod venni akkor szét kell húzni a blokkot. Ha kell tengely akkor majd szólsz...
100 körül vana végük!
Igen am6 van bennük a régebbiekben azthiszem az extremákban van am5 !
Fogyasztás nagyátlag 4 liter! Fékeke jók futőmű is !
Dizájn az izléskérdés nekem tetszik!
Ha figyelsz rájuk a világból kivisz! Olajbol csak full synth!
hello sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ezek az rs 50-ek után!
Valaki le tudna írni róla pár dolgot?mennyit mennek?am6-os blokk van ezek be is?ilyesmiket le tudnátok írni?előre is köszi!
A balance tengely hol található és ennyire nehéz kivenni illetve beállítani? amúgy nem főtengely csapágyas mert azt néztem is és az visza vesz a teljeítményböl ha rosszuul van beállítva?
sziasztok 98-as szívlámpás RS-be milyen fényszóró izzó való?
A régebbi hszekből én azt vettem le hogy S2 12V 35/35W való bele de szeretnék biztosra menni.
Tegnap éjszaka hazafele jövet már néha ki-ki kapcaolt a fényszóróm de mára teljesen kiégett, vagy ez érintkezési hiba? a műszerfdalon világít a refi visszajelző de a valóságban nem :)
köszi hólnap rajtaleszek az ügyön És azzal mitlehet kezdeni hogy a kuplungkarom igen könnyen mozog prógáltam állítani a karnál lévő csavarral akkor keményeblett de akkormeg csúszik. Lehet ráférne egy csere? ha igen akkor mitkellene? Kuplunglamella meg rugó ilyesmi? köszi
Ha meleg akkor az a gond hogy megnő az olaj térfogata szal ha lehűl kevesebb lesz. Ha pedig elindítod akkor a blokk oldalára is ráföcsög és annak kell egy ídő hogy lecsöpögjön akkor azért nem lesz pontos a szint. Legjobb ha reggel nézed meg mielőtt beindítanád és úgy lesz pontos, fontos hogy vízszintbe legyen a motor. Nem kell széthúzni a blokot
Amúgy meg ez a melegítéses-hűtéses dolog nem hülyeség én is így csináltam.
Heló a kipuból nemcsöpög csak a könyöknél de ott lehet mert kicsit kifúly. Ő a szintnél csalós a helyzet mert mikor lecseréltem az előzőt így utólag lehet valami vízzel kevert cuccvóltbenne mert hígvólt meg extrém színű akkor nemfüstőlt, és vettembele fasza olajat belement kb 7 dl sacper jóvólt a szint aztán vízcsere utána sokat járattam hogy lelégtelenítsem utána már nemvóltjó a szint. Aztán ma mentemvele pár kört megint nemjó a szint leengettem belőle, elkezdtem visszatőlteni sokkal kevesebb ment bele és már jöttis a szintejzőnél(lehet mert melegvólt az olaj) hólnap megnézem és akkor szimeringcsere. Szal akkor nemkell szétthúzni a blokkot a cseréhez? Köszi a segítséget heló
A foglalat amibe beleteszed meg BA20d
Igen am6 van bennük a régebbiekben azthiszem az extremákban van am5 !
Fogyasztás nagyátlag 4 liter! Fékeke jók futőmű is !
Dizájn az izléskérdés nekem tetszik!
Ha figyelsz rájuk a világból kivisz! Olajbol csak full synth!
És ugyan olyan szar mindkettő! Éjszaka kb ha 15 méterre világít elém! Nem is szeretem!
Érdeklődni szeretnék ezek az rs 50-ek után!
Valaki le tudna írni róla pár dolgot?mennyit mennek?am6-os blokk van ezek be is?ilyesmiket le tudnátok írni?előre is köszi!
Nem a főtengely csapágyra gondoltam. Lehet, hogy fel kell újítani a főtengelyed, hajtókarszett kell bele.
A balance tengelyhez nem tudok hozzászólni.
Üdv.
Hanem hogy ez nem 1 rosz módszer.
A régebbi hszekből én azt vettem le hogy S2 12V 35/35W való bele de szeretnék biztosra menni.
Tegnap éjszaka hazafele jövet már néha ki-ki kapcaolt a fényszóróm de mára teljesen kiégett, vagy ez érintkezési hiba? a műszerfdalon világít a refi visszajelző de a valóságban nem :)
Lényeg h rendesen kiemeljen
Amúgy meg ez a melegítéses-hűtéses dolog nem hülyeség én is így csináltam.