Ma kimentem egy hosszú egyenes útra.Mondom megnéznem hogy megy a kis rs.5.-ben olyan 85-ig ment lassítottam lement 80-ra utána felváltottam 6.-ba és szépen lement 90-ig utána 91-92 körül lement lassan és vége lett az útnak..Szerintem olyan 95-ig lement volna vagy egy kicsit tovább.Az jó nem?FULL GYÁRI AZ EGÉSZ MOTOR.32600KM-ER VAN BENNE.
érdemes szerintem rászánni azt a lóvét.. :) gyönyörű lett .. főleg ha rásüt a nap........ ma akivel találkoztam mindenki aztmondta nagyon szép lett..:)
Nem tudom hogy lett csinálva, igazából nem az enyém a hengerfej, egyik ismerősöm kért meg hogy írjam be ide hátha kell valakinek. Azt tudom hogy egy DR 80-as hengeren volt a gyári hengerfej helyett és jóval nyomatékosabb lett és jobban is ment mint a gyárival.
A kettő üti egymást ( ha nő a sűrítés nő a kompresszió miután a kettő ugyan az csak az egyik magyarul) és azért átgondolandó, hogy szükség van-e átalakított hengerfejre, ha egyébként jól megy a motor. Főleg, ha azt sem tudjuk mihez képest lett átalakítva.
Eladó egy Minarelli hengerfej, át lett alakítva hogy kisebb legyen a sűrítés, ezért nagyobb lesz a kompresszió. DR, TOP Trophy és a "gyengébb" 70-80-as hengerek erősebbek lesznek ezzel.
ÁR: 3500ft
Én meg mindig kútnál veszem amit használok, de csak azért mert máshonnan nemtudok
De ha valaki tud Igol STS olajat mondjuk neten jóárba akkor várom a linkeket!
Merthogy én sehol se találok az is tuti!
3500 be veszek egy litert! Nemócsóé adják
Kék-arany párosítás.
Íme az én kedvencem (volt vasam):
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Lehet szavazni, véleményt írni!