Hát nem tudom megéri-e: idom törötten (1 oldala), blokk, gyújtás, nélkűl akartak tőlem 150-et kérni egy vázért
Egy fél lengősért kerekek, tank, első fék, blokk nélkűl 70-et. De lehet találsz olcsóbban is
Világosítsd fel haverod, hogy gyárilag csak az RS 50 Extrema-ban (1993-1995) van Minarelli Am5 (5sebesség). Az egy dolog, hogy a motorblokkra mi van írva (ha esetleg erre hivatkozik), pl. nekem AM3 van rajta, mégis 5 sebességes.
Az RS 50 Chesterfield Replica-ban (1996-1998) már Minarelli Am6 van (6sebesség).
Az áttételt nyugodtan lecseréheted, 1 max 2 foggal nagyobbra! Gyárilag 12-es van rajta.
köszi nemkell 13asat szeretnék. de mégegy kérdésem lenne de ink 2. a kipuffogódba gondolom nincs benne a fojtás igaz? és am5 vagy 6os a blokkja a tiednek?
Igen full gyári az egész!
11-es? Akkor váltogatsz te is mint a barom felfelé
Nekem gyárilag 12 es volt elől!
Ez a 12 es még meg is van szinte semmi baja nincs!
Ha kell megbeszélhetjük!
hát ha 4 litert eszik akk remélném h olyan 95-100-at menne is... de mivel h csak 85 a vége:S ezér sokallom a 4 litert....am neked milyen áttételed van?
Ott körül eszik az enyém is
Hát jó de sztem vedd figyelembe azt hogy ha alap a motorod ahoz képest mennyit tud!
Sztem reális a 4 liter!
Hosszútávon talán lejjebbvihető de ahoz fincsom csukló kell
MŰKÖDIK SRÁCOK
A tűszelep lehetett a hiba, kivettem átfújtam ott is ( mintha szutyok is jött vna belőle ) összeraktam voálá beindult és azóta jó!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ ÖTLETEKET, SEGÍTSÉGET!
Egy fél lengősért kerekek, tank, első fék, blokk nélkűl 70-et. De lehet találsz olcsóbban is
Van benne 7-dik is, ha üreset kapcsolok. Ez amolyan N+1.
Világosítsd fel haverod, hogy gyárilag csak az RS 50 Extrema-ban (1993-1995) van Minarelli Am5 (5sebesség). Az egy dolog, hogy a motorblokkra mi van írva (ha esetleg erre hivatkozik), pl. nekem AM3 van rajta, mégis 5 sebességes.
Az RS 50 Chesterfield Replica-ban (1996-1998) már Minarelli Am6 van (6sebesség).
Az áttételt nyugodtan lecseréheted, 1 max 2 foggal nagyobbra! Gyárilag 12-es van rajta.
Üdv.:
Ghost
És az a haverod miből állítja hogy AM5-ös?
Hány sebesség van benne?
ha 5----AM5 ha 6------AM6
Honda MTX alkatrész, valaki? :P http://www.vatera.hu/listings/...
És AM6
11-es? Akkor váltogatsz te is mint a barom felfelé
Nekem gyárilag 12 es volt elől!
Ez a 12 es még meg is van szinte semmi baja nincs!
Ha kell megbeszélhetjük!
105 óra szerint a vége!
Hát jó de sztem vedd figyelembe azt hogy ha alap a motorod ahoz képest mennyit tud!
Sztem reális a 4 liter!
Hosszútávon talán lejjebbvihető de ahoz fincsom csukló kell
17.5 öt megérdemelne gyárilag! Szerintem.....
A tűszelep lehetett a hiba, kivettem átfújtam ott is ( mintha szutyok is jött vna belőle ) összeraktam voálá beindult és azóta jó!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ ÖTLETEKET, SEGÍTSÉGET!