Nemrég vettünk egy Aprilia motorkerékpárt nem teljesen működőképes állapotban,mostmár műxik.A lényeg az h van 1 motorom af1-es vázzal+idomokkal meg egy am6-os blokkal.Így a vége olyan 85-90 körül van.Ahogy olvasgattam itt a kommenteket ez elég gyér teljesítmény.A kérdésem az h ez egyedi eset h nem dönget annyit vagy csak azért lehet mert nem minden 100%-os a vason?
Elég lesz csak a 125-ös excenterre, hiszen az RS-men lévő is kb. olyan állapot, kicsit rosszabb, mint az általad mutatott. Lényeg, hogy arról át tudom pakolni, ami kell.
Magában akkor gondolom olyan 1500 FT.- az excenter ugye?
Tudnál adni egy e-mail címet, amire elküldjem a pontos postázási címet.
Nah, az jó. Annyit néz már meg nekem, hogy a féktámasz valóban átszerelhető e? Ha nem nagy gond nézz már meg az is! Mert jó, látom, hogy át kell rakni, de valójában át i ragható könnyedén? Csavar ki, csavar be módon?
Mennyi a posta?
Lényeg, hogy nekem mennyit kellene fizetnem utánvétkor?
enyém még mindig eladó
amúgy szívesen írunk pár dolgot szerintem. Legelső dolog azon kívül hogy mien blokk hangja van, szerintem a kormányt nézd meg. Elég gyakran törik le az utóbbi időben. Igazából nemtudom mit kell megnézni kifejezetten, amúgy mindent. Blokk hangja, fék, futómű, teleszkópok
2003,50cm3,6sebességes, 13200km,Dunlop ARROWMAX gumik,kifogástalan futómű,teleszkópok, Új D.I.D Lánc (30km-t ment kb),jó akkumlátorral,kifogástalan motorral,Arrow sportdob,friss olajcsere,
Áron alul eladó!
Kérsre küldök képeket stb..
Zsolti vagyok,még újonc.
Nemrég vettünk egy Aprilia motorkerékpárt nem teljesen működőképes állapotban,mostmár műxik.A lényeg az h van 1 motorom af1-es vázzal+idomokkal meg egy am6-os blokkal.Így a vége olyan 85-90 körül van.Ahogy olvasgattam itt a kommenteket ez elég gyér teljesítmény.A kérdésem az h ez egyedi eset h nem dönget annyit vagy csak azért lehet mert nem minden 100%-os a vason?
A válaszokat előre is köszöntem!
Oké, oké, akkor az frankó!
Elég lesz csak a 125-ös excenterre, hiszen az RS-men lévő is kb. olyan állapot, kicsit rosszabb, mint az általad mutatott. Lényeg, hogy arról át tudom pakolni, ami kell.
Magában akkor gondolom olyan 1500 FT.- az excenter ugye?
Tudnál adni egy e-mail címet, amire elküldjem a pontos postázási címet.
Köszönöm szépen a segítséged!
Remélem jó lesz a ketyere...
Üdv.
köszi
Sürgősen eladó minarelli Am6-os blokkom..
kell rá egy henger, egy gyújtás.
üzemképesen lett szétszedve.
e-mail:lebar14@freemail.hu
tel:06203386215
Nincs már meg.
posta utánvét esetén 1690ft
Látom bontasz motorokat, 2006-os Derbi senda x-tremehez nincs véletlen hátsó lámpád? Vagy nem tudsz szerezni?
Nah, az jó. Annyit néz már meg nekem, hogy a féktámasz valóban átszerelhető e? Ha nem nagy gond nézz már meg az is! Mert jó, látom, hogy át kell rakni, de valójában át i ragható könnyedén? Csavar ki, csavar be módon?
Mennyi a posta?
Lényeg, hogy nekem mennyit kellene fizetnem utánvétkor?
háát seftülni kell mindenképp mer attól haladunk előre
Am. ajánlom a gépet!
http://youtu.be/l6x-MlpXC34
Igaz, az enyém elméletileg mos tmár 35 Km/h-t tud jelen beállításokkal, nem 40-et, de ha nem gond én inkább nem próbálom ki.
UI.: 1-esben.
amúgy szívesen írunk pár dolgot szerintem. Legelső dolog azon kívül hogy mien blokk hangja van, szerintem a kormányt nézd meg. Elég gyakran törik le az utóbbi időben. Igazából nemtudom mit kell megnézni kifejezetten, amúgy mindent. Blokk hangja, fék, futómű, teleszkópok
Unalmam jútúbóltam, íme néhány Extrema-s vidi. Mi más!
http://youtu.be/X1gkfOEBrko
http://www.youtube.com/watch?v...
Az utolsó kis vidin az 50-es hangja naon hasonlít az én gépeméhez, élőbe ha hallanátok!