Jaaaaa, te vagy a porcsalmai Cagiva Prima RR-es pali?
Akkor mi "ismerjük" egymást! Tod, még anno Tyukodra jártam a volt asszonyhoz csapni a szelet, beszéltük, hogy majd kipróbálom a Cagiva-d ha arra járok!
Nekem 8 ezertől nyit a power és olyat ránt hog
y kerékre simén jön 260nál 6.-ba kinyirt a power és nincs ellenfelem.. De ilyen hülyék hogy lehetnek?xdEgyébként ténleg mndta valaki hogy aprilia classic ilyen choper filling 50-es lés hogy powerszelep van bennük én nemtudom nem ismerem de lehet hogy van benne?
Ti még el vagytok maradva enyém most már 240-nél is felkapja kerékre 4 be, most sikerűlt jól beállítanom a Bosch injektort. Meg vezérmű láncot is cseréltem meg persze megkapta a titán szelepeket. Ja és az enyém duál póveres . Blokkom se a gyári már nemrég cseréltem ki a legújabb 1 hengeres boxer motoros minarellire.
azér mondtam .azt hiszed nem tudom h változó szelepvezérlésű is ?9e-ig csak a 2 szelep működik de utána már mind az 5 .mer ugye 3 szívó és 2 kipufogó szelep van benne
Háth teh hülyevagy, azt hiszed, hogy viccelünk, hogy az 50-esbe van PÓVER-szelep. Tudd meg, hogy van! Igen is 200-nál kikapja magát 4-dikbe, mikor 7-nél nyit a szelep!
Akkor mi "ismerjük" egymást! Tod, még anno Tyukodra jártam a volt asszonyhoz csapni a szelet, beszéltük, hogy majd kipróbálom a Cagiva-d ha arra járok!