cscs. oloyan gondom lenne hogy megyek a motorral még viszonylag hidegen (40c°) és megy mint állat , viszont az 1. 2-3 km után meg teligázon lehorkol. Lehetséges h a karbi van eldugulva, v vmi ilyesmi?
bocsi hogy csak most írok,megnéztem.
kis hibája van kivan törve egy kis darab, de nincs eltörve csak egy kis darab hiányzik belőle.
váz+lengővilla+lánckerék+agy 7ért viheted
Sziasztok Srácok!
Kellene egy kis segítség!
Valakinek nincs feleslegesen egy olyan stift amit a hátsó féknyeregbe kell belerakni, ami tartja a hátsó fékbetéteket?
Mert én az enyémet elhagytam ezen a fasza utakon!:
Ha lenne valakinek szoljon és ha debrecen környéki érte is mennék akár motorral!:)
Üdv!
Sürgősen eladó Mineralli Am6 os blokkom..
egy henger kell rá.. gyújtás . és membrán..
váltója tökéletes, kuplungja is, főtengely nem lóg..
ár 25ezer ft...
üzemképesen lett leszedve a henger meg a gyújtás...
e-mail:lebar14@freemail.hu
ELADÓ AZ RS-em!
(progrip markolatok,Dunlop,Pirelli Gumik,új teleszkópszimering+olaj,új vízpumpaszimering+új váltóolaj, csak full szintetikus olajjal volt használva!)
I.á:220e
rendben van! akár csinálhatok képet is róla a hátsó féknek a tartókonzolja is rajta van! csapágyak zégerek.. csak fel kell tenni!
msn-re felvehetsz..
MSN: csababoy0@t-online.hu
Oksa, megfontolom, ha érdekel mielőbb értesítelek.
Köszönöm szépen!
bocsi hogy csak most írok,megnéztem.
kis hibája van kivan törve egy kis darab, de nincs eltörve csak egy kis darab hiányzik belőle.
váz+lengővilla+lánckerék+agy 7ért viheted
üdv:Zoli
Kellene egy kis segítség!
Valakinek nincs feleslegesen egy olyan stift amit a hátsó féknyeregbe kell belerakni, ami tartja a hátsó fékbetéteket?
Mert én az enyémet elhagytam ezen a fasza utakon!:
Ha lenne valakinek szoljon és ha debrecen környéki érte is mennék akár motorral!:)
Üdv!
Van valakinek egy felesleges 65-ös főfúvókája? Adnék helytte bármilyen nagyobb méretűt, 70-től 100-ig van mindenféle méretem.
Sürgősen eladó minarelli Am6-os blokkom..
kell rá egy henger, egy gyújtás.
üzemképesen lett szétszedve.
tel:06203386215
Sehol nem található se rs-be se rx-be. És a Tiedben sincs!
hol található az benne?
előre is kösz
egy henger kell rá.. gyújtás . és membrán..
váltója tökéletes, kuplungja is, főtengely nem lóg..
ár 25ezer ft...
üzemképesen lett leszedve a henger meg a gyújtás...
(progrip markolatok,Dunlop,Pirelli Gumik,új teleszkópszimering+olaj,új vízpumpaszimering+új váltóolaj, csak full szintetikus olajjal volt használva!)
I.á:220e
msn-re felvehetsz..
MSN: csababoy0@t-online.hu