Ha a blokkot összeraktad megfelelően hézagolva, beállítod a puklungot, meg a gyulát, és az jó, mese nincs.
Persze, az ember végigugráltatja a sebességeket, de csak a rend kedvéért.
Jajaja, RSDanee is felpakolta a frissen szerelt blokkot, a váltó nem kapcsolt, aztán joccakát. Aztán azt hangolhatta a saját gépéhez.
Ismerem a tulajt, vagy a szerelőt?
Mi rá a biztosíték, hogy jó? - nem kötekedni akarok.
Én is ha összerakok egy PC-t, beindítom, aztán még tesztelem is, miután átadom a delikvensnek. Van olyan kolléga aki nem így csinálja, viszik is vissza hozzá a ketyerét.
Lényeg, hogy az a tiszta sor, hogy a blokkot felpakoljuk egy RS-re (amelyikhez megakarjuk venni), aztán ha jól megy a történet, jöhetnek a mocskos anyagiak.
Ezekkel a sorokkal nem az eladót akarom minősíteni, remélem értitek a lényeget.
Ami blokkot felújítok, én sem szoktam kipróbálni, és más sem, és nem is kell, nincs rajta mit.
KArburálni úgy is a felhasználó körülményei mellett kell, max a gyulát kell belőni(ha lehet) oszt jóccak.
Helló!
Valakit nem érdekel egy nagylöketű TOP szettes motorblokk? Erősített kuplung + rugók vannak benne, újak a főtengelycsapágyak, komplett vízpumpa, szimeringek szal. szinte minden. Nem volt használva mióta össze lett rakva, henger, dugó jók, a főtengely is hibátlan. Van számlám + képek a felújításról. Csak bele kell rakni egy motorba. Ha érdekel valamit írjon vagy msn. Árban nem tom mennyit érne majd megeggyezünk.
van egy AM5-ös gépen komplettan
a blokkot én szedtem szét először, úgyhogy újszerű volt benne minden.
kapott egy erősített főtengelyt Top Performance hajtókarszettel és egy 75ccm-es DR hengerszetett, meg egy Motoforce 17,5mm-es karbit hozzá való sportszűrővel.
Persze, az ember végigugráltatja a sebességeket, de csak a rend kedvéért.
ahogy írtad az 5ezer ft
Ismerem a tulajt, vagy a szerelőt?
Mi rá a biztosíték, hogy jó? - nem kötekedni akarok.
Én is ha összerakok egy PC-t, beindítom, aztán még tesztelem is, miután átadom a delikvensnek. Van olyan kolléga aki nem így csinálja, viszik is vissza hozzá a ketyerét.
Lényeg, hogy az a tiszta sor, hogy a blokkot felpakoljuk egy RS-re (amelyikhez megakarjuk venni), aztán ha jól megy a történet, jöhetnek a mocskos anyagiak.
Ezekkel a sorokkal nem az eladót akarom minősíteni, remélem értitek a lényeget.
KArburálni úgy is a felhasználó körülményei mellett kell, max a gyulát kell belőni(ha lehet) oszt jóccak.
Engem felső gázbowden érdekelne komplett felső bowdenházzal (markolattal) együtt.
Van rá lehetőség ?
Irányár?
Köszönöm
Valakit nem érdekel egy nagylöketű TOP szettes motorblokk? Erősített kuplung + rugók vannak benne, újak a főtengelycsapágyak, komplett vízpumpa, szimeringek szal. szinte minden. Nem volt használva mióta össze lett rakva, henger, dugó jók, a főtengely is hibátlan. Van számlám + képek a felújításról. Csak bele kell rakni egy motorba. Ha érdekel valamit írjon vagy msn. Árban nem tom mennyit érne majd megeggyezünk.
a blokkot én szedtem szét először, úgyhogy újszerű volt benne minden.
kapott egy erősített főtengelyt Top Performance hajtókarszettel és egy 75ccm-es DR hengerszetett, meg egy Motoforce 17,5mm-es karbit hozzá való sportszűrővel.