Hello.A gyújtásnak semmilyen hibája nincsen.Együtt a 2 15.pénz.A henger egy 70ccm-es Polini de azt hogy mennyit futott azt nem tudom pontosan.Baja nincsen ha érdekel képet tudok küldeni az állapotáról.Dugó nincsen hozzá!A hengerfejbe a benne vannak a termosztát rögzítőcsavarjainak maradványai,így nem lehet beletenni másikat.HA érdekel valami msn/e-mailban tudok képet küldeni. üdv.
a gyújtás állórész és a trafó rész mennyi, van e hibája?
a hengerről tudnál mondani valamit dugó álapota, hengerfal álapota, hengerfej hibája ,a henger kb menyit futott?
erősített főtengelyed nincs e hozzá?
Lehet, hoyg igazad van, csak saccoltam.
A van veenek mintha iylenekkel mentek volna, de a hasonló simsonok egészen biztosan 32 vel tolták.(Klaus HAnisch)
De igazad van, egy szériaközeli 50es motorra, elég értelmetlen egy 28 as etető.
Értem Köszönöm!Akkor azt mondod hogy valahol fars levegőt szív és azért marad fent az alapjárat?Nekem a szivatókar levan törve sose adok neki szivatot és pöcre indul
megvan a nap vicce!
50-es tuning henger.. 7 felömlős polini..
""28""-as karbival! 30km/h-t dobott egy enduró végsebességén..
50cm3-hez.. 28-as karbi........ a felfogatás is eléggé érdekes.. nemhogy a beállítása.. véleményeket kérek!
szerintem azért lehet a csattanás (nekem is ezt csinálja a 2003-as és a 98-as is)
az olaj még levan szállva a blokkba és kell egy kis idő mire felveri mindenhová kuplunghoz fogaskerékhez minden ilyesmihez.. és azért csinálja csak elsőnek és hidegen!...
én erre gondolok.. am teljesen tökéletes a váltó és a kuplung is!
vagy 24mm szívócsonkra cserélhető!
a hengerről tudnál mondani valamit dugó álapota, hengerfal álapota, hengerfej hibája ,a henger kb menyit futott?
erősített főtengelyed nincs e hozzá?
10.000 HUF
érd mailben:meszaroslaj@freemail.hu
10.000 HUF
érd mailben:meszaroslaj@freemail.hu
A van veenek mintha iylenekkel mentek volna, de a hasonló simsonok egészen biztosan 32 vel tolták.(Klaus HAnisch)
De igazad van, egy szériaközeli 50es motorra, elég értelmetlen egy 28 as etető.
50-es tuning henger.. 7 felömlős polini..
""28""-as karbival! 30km/h-t dobott egy enduró végsebességén..
50cm3-hez.. 28-as karbi........ a felfogatás is eléggé érdekes.. nemhogy a beállítása.. véleményeket kérek!
az olaj még levan szállva a blokkba és kell egy kis idő mire felveri mindenhová kuplunghoz fogaskerékhez minden ilyesmihez.. és azért csinálja csak elsőnek és hidegen!...
én erre gondolok.. am teljesen tökéletes a váltó és a kuplung is!