Nem tudom mennyi km van benne, és a km órát ne nézd akár 0-ra is vissza lehet tekerni.Ha valami rossz benne azt neked kell észrevenned mert a tulaj nem fogja megmondani, mivel neki az az érdeke hogy eladja. Persze vannak kivételek is de kevés
További gondjaim vannak...:\ A motor áll és elkezd folyni a karbi túlfolyóján a benzin.(Gondolom a tűszelepen kéne állítani.) De viszont önindítóval és betolásra csak úgy reagál hogy beakar indulni de mégse...Mintha hirtelen elkapná de aztán lehörög.(Utánna pedig már nem is tudom beindítani normálisan) Mi lehet a probléma? Próbálkoztam gyertyával de úgyse műxik. vki ötlet?
Te is Debreceni vagy? akkor ez a motor szerinted megéri ha egy kicsit tudok alkudni? mert debrecenbe tanulok és elöször ugyis csak kiprobálnám h mi ujság van vele.
Ezt a palit én is ismerem. Olaszból hozza be a mocikat, aztán felújítja kívül belül. Egyedül az árai magasak. Na meg egyszer árult egy "RS"-t ami valójában AF1 Futura volt RS matricával, sőt egy 3 sebességes váltóval, plusz állítólag power szelepes volt (kétlem). Ki is próbáltam, ahhoz képest, hogy 3 sebis volt jól ment, csak annyi, hogy az RS-hez nem sok köze volt! Az, hogy gyári vagy nem gyári a festés ne feltétlen érdekeljen, attól még lehet super minden téren.
Ha innen veszel mocit, szerintem jól jársz vele, kérdés, hogy mennyit enged a pénztárcád.
És akkor mivan ha nem gyári? Hát borzasztó..
Ha igényesen megvan csinállva ugyan olyan szép és tartós lehet mint a gyári....ennyit erről!
Ha hibátlan Rs-t akarsz venni akkor azt szalonba keresd!
Valami esztétikai hibát akkor is találsz ha nincs...ez már csak így működik!
Üdvözletem!
Szeretnék venni egy RS 50-est, csak nem tudom melyiket válasszam és hogy melyik érné meg ugyhogy ha tud nekem valaki mutatni 1-2-t vagy van itt valakinek eladó az legyen szíves írni. A 99-05-ig gyártott érdekel csak.
Mindenki azt hisz amit akar én tudom hogy a világon semmi baja sincs:)..Épp ma mentem vissza ahoz az emberhez akitől vettük régen és mondta h annyira jó mindene nem csörög nincs elkopva semmi fasza (ő ezzel foglalkozik )
Legyünk fanatikusak. Halgassa meg a hangját, próbálja ki, sőt vigyen magával kompresszió mérőt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs-3660188
Ha innen veszel mocit, szerintem jól jársz vele, kérdés, hogy mennyit enged a pénztárcád.
250 felett aki 50-est vesz az meg hülye!
Szal alkudj!
Ha igényesen megvan csinállva ugyan olyan szép és tartós lehet mint a gyári....ennyit erről!
Ha hibátlan Rs-t akarsz venni akkor azt szalonba keresd!
Valami esztétikai hibát akkor is találsz ha nincs...ez már csak így működik!
Na találtam még egyet ezen gyári a festés?
msn címem. vagy írj emailt. ahogy jobb
Tundátok nekem egy olyan boltot mondani ahol forgalmaznak Meteor dugattyúkat. Tudtok ilyen webáruházat?
Szeretnék venni egy RS 50-est, csak nem tudom melyiket válasszam és hogy melyik érné meg ugyhogy ha tud nekem valaki mutatni 1-2-t vagy van itt valakinek eladó az legyen szíves írni. A 99-05-ig gyártott érdekel csak.
Gilera Runner 125 4T kipipálva
Kanyarból külsőíven kigyorsításon nagyon kikapott
Aprilia így szeretlek