semmi csak 1 rakás szar az egész .na jó nem de nem ért annyit amennyiért elhoztam.volt vele dolgunk.szétkaptuk utolsó csavarig aztán akkor cserélt(ünk )benne mindent amit kellett.
ha 2T olaj tehát kétüteműbe való akkor használhatod amúny nem ismerem az olajjat.mi Agip City-t használtunk
"990. évi XCIII. Törvény (24. §)
(1) Gépjármű tulajdonjogának megszerzése esetén az illeték mértéke a hajtómotor hengerűrtartalmának minden megkezdett cm 3 -e után 18 forint az alábbi eltérésekkel:
a) az 1890 cm 3 -t meghaladó hengerűrtartalmú személygépkocsi és az 500 cm 3 -t meghaladó hengerűrtartalmú motorkerékpár esetén minden megkezdett cm 3 után 24 forint"
kielégítő választ kaptál ?ezek meg mehetnek az anyjukba
+biztosítás.attól függ hol.arról nem tudok árat mert mindegyik más .amúgy elvileg igen.+ bejárkálás az ocsmányirodába.csak oda vigyél magaddal mindent mer különben hazaküldenek .először eredetiségvizsgát kell megcsinálni utána a többi
én veszek 3700ft egy liter
Annak a olajnak mennyi literje
?
ha 2T olaj tehát kétüteműbe való akkor használhatod amúny nem ismerem az olajjat.mi Agip City-t használtunk
Pihent vagy.
Hű, a Pannik is jók!
Youtube-on van fent egy Pannonia P20R, na azt nézd meg, RS125-nek integetne!
De van fent sor4-es Panni is (2 ütem)!
Majd nézd meg!
(1) Gépjármű tulajdonjogának megszerzése esetén az illeték mértéke a hajtómotor hengerűrtartalmának minden megkezdett cm 3 -e után 18 forint az alábbi eltérésekkel:
a) az 1890 cm 3 -t meghaladó hengerűrtartalmú személygépkocsi és az 500 cm 3 -t meghaladó hengerűrtartalmú motorkerékpár esetén minden megkezdett cm 3 után 24 forint"
kielégítő választ kaptál ?ezek meg mehetnek az anyjukba
Még kiskoromba vittek Pannóniával...az nagy feeling volt emléxxem
Nyugi Norbikám, RS-em van.