Ha esetleg önindító relés lesz a motorom nincs valakinek elfekvőben egy?
Ma kiderül....
Az önindítót nem tudtam leszedni ( vagy inkább nem is akartam xD )....geci egy helyen van
Mondjuk az igaz h mindenki csak a hasznot keresni rajta....
Kíváncsi lennék hogy amit én használok olaj ( igol sts ) annak most 3500 litere ( nem olcsó meg kell hagyni de nagyon jó több szempontból is ) hogy annak mennyi a beszerzési és előállítási ára
Biztos lehetsz benne, hogy az előállítás összege nem haladja meg a 250 forintot. A gyátmány fejlesztés nagyjából abból áll, hogy mit hogyan lehet a legolcsóbban előállítani, másodlagosan épp megfeleljen valamilyen célra. Ha rá merik írni, hogy D teljesítmény szintű akkor azért vállalniuk kell a felelősséget. Nekem bevált ez az olaj, persze vannak olyan gennyládák akik 3500-ért adják, mert valójában azt az árkategóriát is tudja. Mo.-on a 2,5dl Red Bullt kapod sok helyen a 3,5dl áráért mert nem borítjuk a rablók fejére a pultot.
Kevesebb kenést kap-->>gyorsabban kopik--->>hamarabb tönkreteszed enyire egyszerű a képlet!
Hidd el megérdemli a full szint. olajat! annyival nem drágább meg nem eszik annyit h sajnáld tőle, bár te tudod
kedves matesz hol a picsába van az a pénz amivel logsz már március 11 ota? visza kéne irni néha az emailre nemcsak hazudozni. vagy egy telefonszámot adni ha nemvagy már hajlando irni
A rezó is Gianelli? Mert ez akkor csak akusztikai tuning a hangon kívül mást nem tuningol. Nekem sem Arrow rendszer van rajta csak egy herélt gyári rezó és egy Arrow végob. De ez meg sem közelít egy Arrow rendszert.
Szia!
Nekem 5000-es fordulat környékén kezdett el berezonálni néha néha majd egyre gyakrabban. Nekem főtengelycsapágyas volt a főtengely remegett. Először másra gondoltam de elkezdett a pufóból folyni az olaj a blokkból ette, szóval már a szimering is gajra mennet innentől sejtettem, hogy komolyabb gubanc van. levettem az idomokat és megnztem a lendkereket megmozgattam és kotyogott szóval a csapágy cserés volt. Kicseréltem a csapágyakat és a szimeringeket azóta gyönyörűen ketyeg semmi rezgés.
Sziasztok!
Eladóvál vált szerett Rs-em!
70-es Polini henger, 19-es Delloro karbi, Gianelli sport kipu.
Minden ami elromolhat az el romlott benne, de ki is lett javítva.
Nagyon szuper kis gépezet.
Ha érdelkel írj és megbeszéljük.
Reális áron.
Ma kiderül....
Az önindítót nem tudtam leszedni ( vagy inkább nem is akartam xD )....geci egy helyen van