késssssz a mocikám!
nagyon faszántos lett, egész ügyesen meg lehetett oldani!
köszönöm még egyszer az ötleteket mindenkinek..
következő perecelés után megint jelentkezek....
125/50 váz +blokk(rotax 123)(50es vámpapíros) 5ezer ft
tank+ 2 oldal burkolat 6ezer ft
kupufogó 3ezer ft
lengővilla 2ezer ft
membrán +szívócsonk 3ezer ft
henger 2ezer ft
Ja igen a szigetelőszalag, a csavarra tekertem egy kicsit hogy a gumi ne lötyögjön rajta, mert nagyobb a belső átmérője mint a 6-os csavaré. Na aszem akkor itt mindenkinek egyformán jár az agya.
Pont ezt tettem én is. Elborult a motorom eltört a váltókar a gumis rész tövénél. Utánnaérdeklődtem és 7000-ft-ért adtak volna bontottat. Na ennyit nem adok érte. A letört gumis darab elejét lefűrészeltem így le lehetett húzni róla a gumit. A kar végén a törést reszelővel legömbölyítettem. Aztán átfúrtam, vettem hosszú 6-os csavart az elejére raktam egy nagy alátétet ráhútam az eredeti gumit aztán anyát rá, erre rácsúszik a gumni nem lehet látni, beledugtam a váltókarba még egy anya a végére és tökéletes, jobb mint a gyári. És nem is néz ki rosszul.
nos....igazad van, ez olyan mint egy Boing-et megvenni az ingyen mogyoróért ugye?
megvan a darab, sajnos nem a szárra merőleges rész tört le, hanem a szárból is cseppke....de most már elgondolkodom hogy mit tegyek....:)
Ezért akartál komplett váltókart venni mert elhagytad azt a kis bizbaszt róla? Vagy kitört lényegtelen...
Multkor 5ből raknám 6ba sehol semmi...
2 perces meló míg csinálsz rá egy másikat csak egy kis kreativitás kell hozzá.....
Kell egy csavar rá két anya h le tudd kontrázni egy gumidarab ami üreges és rá tudod húzni meg egy kis szigetelőszalag....ennyi
Eladó! Pirelli MT75 100/80/17 5000FT
Bridgestone Battlax BT-012 Front 120/70/17 5000FT
Continetal Conti twist 130/70/17 8000FT
Keveset futotak. Ha kell igény szerint képet is küldök róla!
húúúúú......vazzze! úgy-úgy, csak a gumis része! akkor futok vissza a tetthelyre, mert én felültem és hazajöttem lazán, talppal volt egy, sarokkal 2-3-4...
de a kuplungot már nem lesz ilyen 1xű javítani.....azt vszínűleg megrendelem!
Köszi! Tudtam hogy ez jó hely!
Ha csaka vége tört le amit a lábfejeddel húzol vagy taposol akkor 6os fúróval átfurod beleteszel egy 6os csavart a csavarra meg egy gumihengert és kész párszáz forintból megvan .vagy másik ha megvan a darab öntőmühelybe kiöntik nekem komplett lábtartó volt 5000 péz. vagy ujjat rendelsz .
Dehogynem lehet újat kapni,minden új alkatrész kapható!
RS50 váltókar 99-05 kb.13100.-Ft
RS50 váltókar 96-98 kb.12400.-Ft
Hogy van e raktáron azt csak hétfőn tudom megmondani, de ha nincs akkor olaszországból 3hét alatt itt van. www.robogotuning.hu
rotax 123 blokkos gép maradékai.
váltó, kuplung , henger, hengerfej
idomok, váz, forgattyúsház