Hát ja sztem is, akkor egy darabig tuti nem kellene hozzányúlni a blokkhoz és biztos jól is menne
És nem tudod, ebbe a Top hengerbe kb. hány km után kell dugót cserélni?
van 1 RS50-esem és plexit szeretnék rá venni de nem túl rok jót hallok róla :S,azt hallottam h mikor teszem fel és fúrom ki a felfogatásnál eltörik mert olyan rideg és nem lehet sehogy megoldani:S ha valaki vmit tud erröl lécci írjon KÖSZI
EGYÉB:
tudok kipufogókat csináltatni ha valakit érdekel különböző méretbe kerek és ovál
van 1 eladó alig használt eső pályagumim 120-80/17 aszem de majd megnézem
ha valakit érdekel írjon vagy vmi
Az apróban árulnak 2009-es kiadású AM6-os új komplett blokkot tokkal vonóval 49.000 forintért.
Na akkor ebből - (henger, gyújtás, önindító) akkor a végén egy 20-25 ezer körüli összeg marad.
Helló! Van egy Minarelli am6 blokkom, kompletten csak gyújtás,önindító meg henger nincs rajta, új benne: SKF csapágyak, komplett vízpumpa, szimeringek, tömítések, erősített kuplung, és a TOP erősített főtengely van benne, mióta össze lett rakva nem ment. Az érdekelne hogy kb. mennyit érne?
Először az Allianz oldalán kötöttem ott nem is kért motorszámot. Legutóbb a netrisken keresztül kötöttem a K&H-nál itt a netrisk reisztrációkor kért motorszámot de oda csak 3 vonalat raktam továbbengedett és később nem volt gond belőle a kiküldött papírokon nem is szerepel csak az alvázszám. Gyakorlatilag nincs szükség rá sehol.
És nem tudod, ebbe a Top hengerbe kb. hány km után kell dugót cserélni?
Igen, de ennyiért nem, full felújított, akk megmarad, veszek rá egy Top nagylöketű hengert és megy be az RS-be
Nekem is extrema-m van mint neked. Milyen kipufogót is tudsz te csináltatni? Dobot? Vagy Rezo-t? Mindkettőt?
EGYÉB:
tudok kipufogókat csináltatni ha valakit érdekel különböző méretbe kerek és ovál
van 1 eladó alig használt eső pályagumim 120-80/17 aszem de majd megnézem
ha valakit érdekel írjon vagy vmi
Na akkor ebből - (henger, gyújtás, önindító) akkor a végén egy 20-25 ezer körüli összeg marad.
itt találsz hozzá termosztátot
Tudok Castrol power 1 Racing 2t (R2) olajat 2900ft/db ha érdekel valakit szóljon.
új főtengely
teljesen felújított blokk
msnem: offroad93@citromail.hu :)
Simson Aprilia hengerrel gyújtás nélkül, de karbival polini szívócsonk és membrán.
jelenleg még kipróbálható állapotban hűtővel együtt