Nincs sajna manuálom, de ki lehet találni hol hézadoltad el.
Ha minden tengyely forog, és más tekintetben is jól raaktad össze(szerintem nemnagyon lehet rosszul) akkor csak a véltódobot szoríthattad be.
Sziasztok! keresek egy rs-50-est, cserébe adnék egy 125-ös af1-et. 50-esként használható (nincs bent a magyar rendszerbe), jó állapotú, kissé átfaragva de megvannak a gyári idomok is hozzá. városban járok vele és nem tudom kihasználni, robogózni meg nem akarok.
köszi:gege
Jah igen.És h az arrow rendszert vegyen 30-ért újonan v a leo vince v6-ot 50-éert újonnan?most Pollini EVO kettes 70-es hegnerem van és h ehhez melyik a jobb meg ha vennék egy nagyobbat pl 80-ast akk ahoz melyik lenne a jobb? sztem az arrow de azért kikérem a véleményeteket!
mertezen egy számot nemtalálok!
az RS blokkoknak nincs motorszám ?
mert nekem van egy blokkom ennyit található rajta
244 AM6
létezik ilyen hogy nincs motorszám?
http://www.opvoeren.nl/shop/uk... driven shaft
köszönöm szépen megoldódott a probléma egy hézagolóval több kertült oda a váltódob mögé és nem vettem észre:)
köszönöm!:)
Csady
Ha minden tengyely forog, és más tekintetben is jól raaktad össze(szerintem nemnagyon lehet rosszul) akkor csak a véltódobot szoríthattad be.
Ha valaki csináltatni szeretné a vázát, vagy bármit.
Köszi előre is!
Csady...
nézd meg a manuálban hova és mennyi.
Mutatnál a gyári állapotáról egy képet. Milyen állapotúak az idomok? Egyben megnézném. Lehet érdekelne ha jó állapotú!
Van egy RS blokk most lett összerakva! és a váltó nem hajlandó bevenni a sebességet!
mi lehet az oka? szétszedés előtt minden okés volt..
köszi:gege
Castrol Power 1 racing 2t olaj jó full tuningos mociba?