Thanks RsDanee a gyors választ! Nos idáig túrtam a neten hátha ráakadok vmire, de elfogyott a tülrelmem....tudnál esetleg vmi közelebbit? merre próbálkozzak? az nem létezik hogy ne tudjak venni rá...
Thanks RsDanee a gyors választ! Nos idáig túrtam a neten hátha ráakadok vmire, de elfogyott a tülrelmem....tudnál esetleg vmi közelebbit? merre próbálkozzak? az nem létezik hogy ne tudjak venni rá...
Biztos van, de sztem már csak olaszba, ki kell menni és megnézni itthon már nem kapsz újan. Mért nem veszel használtan? Amit belinkeltél egyszer az tuti jó ha tuningosat akrasz.
újonan nemigazán tudsz hozzá venni, de használtan biztos van 1-1 bontott motorból. Van rengeteg 98körüli rs már szétszedve szerintem írj emailt v hívd fel akik árulják. Ha nem találsz szerintem szívesen segítenek neked velem együtt itt fórumon
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől:
tegnapi rövid kör alatt szerencsésen ráfutottam egy hókupacra, a mocim kicsúszott alólam, letört a kuplung kar, és a sebváltó....már sejtitek a kérdésem: honnan tudok venni, rendelni, vagy esetleg lehet e másféle mociéval pótolni!
az ügy elég sürgős lenne...számomra ez már motoros idő!
(lehet tegnap elkapkodtam?)
Előre is köszi mindenkinek!
az lenne a kérdésem hogy (1998-as egyvillás) RS-hez nem-e tudjátok hogy lehet-e hátsó fékhez fékbetéteket és karmantyúkat venni vagy esetleg meg kell venni mindent egybe? ha valaki tudja honnét tudnék venni azt nagyon megköszönném
Segítséget kérnék a hozzáértőktől:
tegnapi rövid kör alatt szerencsésen ráfutottam egy hókupacra, a mocim kicsúszott alólam, letört a kuplung kar, és a sebváltó....már sejtitek a kérdésem: honnan tudok venni, rendelni, vagy esetleg lehet e másféle mociéval pótolni!
az ügy elég sürgős lenne...számomra ez már motoros idő!
(lehet tegnap elkapkodtam?)
Előre is köszi mindenkinek!
Valaki tudna jobb fékpedálra a legvéget? eltört egy boruláskor
Ráfpolir (perem+küllők között):5000/db felni
Teljes felni polir: 10000/db
az lenne a kérdésem hogy (1998-as egyvillás) RS-hez nem-e tudjátok hogy lehet-e hátsó fékhez fékbetéteket és karmantyúkat venni vagy esetleg meg kell venni mindent egybe? ha valaki tudja honnét tudnék venni azt nagyon megköszönném
Üdv! Máté
Tuji
Köszönöm.
ÜDV:Norbert
és egy top gyújtáselektronika megegyezés alapján.
06306294424