Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy megy vele, de azt a teljesítményt csak a nagyobb löketű főtengellyel tudja. Ezzel a főtengővel + henger 140-150-es véget tudnak!
írj emailt ide: beni.balogh@gmail.com , ha komolyan meg akarod venni akor meg felveszlek msnre
én gyári fötengelyhez raktam be és nem volt gondja szernitem
XD. Nekem pont van 1 ilyenem nem kell valakinek? Hibátlan! csak bekell rakni! Hirdetéseim között van!
jaja sztem is kell hozzá egy főtengő..
Ehhez a hengerhez kell 1 nagy löketű főtengely is, sztem normál főtengellyel nem lessz jó, ha jó is akkor is gyenge lesz mert a dugó nem fog teljesen lemenni a felömlőkig ezért nem is tud rendesen beszívni, se kipufogni és sűríteni se fog rendesen. Gondolom nem hiába lehet csak szettbe venni ( főtengely+henger)
hogy tudom veled felvenni a kapcsolatot? esetleg egy msn-cím? vagy itt az enyém matesz013@hotmail.com
kb. karbiér 10, hengerszett 20
Hali! mennyit kérsz értük?
dellorto 19es karburátor, TOP 80as hengerszett (hengerfej hibás, de gyári fejjel tökéletesen megy)

ELADÓK
Sziasztok!
Minerelli AM motoralkatrészek eladó
-főtengely
-hengerszett
-kuplunglamellák
Az
alkatrészekbe 3000km van kérésre küldök képet
elérhetőség:kokany.szabi@hotmail.com
sziasztok lenne egy szakmai kérdésem. motorom nem pörög fel rendesen és menet közben igen erőlködik. a gyertya full fekete szóval sztem sok benzint kap. hogy tudnák visszavenni belőle? kisebb fúvóka esetleg a tűn állítsak? amúgy 80as henger 21es karbi 80as fúvóka
halihó! hálistennek csak gyertya baja volt a moccnak . kicseréltem, most pöccre indul ! szakad az eső verjem az ..... pedig már nagyon menni akarok
Hát itt is esik...szóval marad a garázsba a gép!
Hálistennek elvitték az ebay-ról az arrowot amit kinéztem...ha hamarabb meglett vna rá a zs akkor megvettem vna!
Így megszívtam mint a torkos borz
Valakinek vmi ötlet kipuff ügyben?
ejj nálunk tegnap este szakadt úgy. hihetetlen. és jövő hétre megin havat mondanak
xDD Most meg nálunk szakad az eső de keményen.
jelentem nálunk száraz az út és hét ágra süt a nap! már csak az a gond hogy benzinem olajam és pénzem sincs drága volt ez a motorgenerál, utolért a válság. nembajj lesz ez még jobb is óvatosan motorozzatok
Szurkoljatok h holnap legalább az út száraz legyen
Mert jönnék ki kicsit ...ebben az évben először
Sziasztok!
Nekem 8-as gyertya van benne és tökéletes.
Az olaj kérdésre visszatérve, eddig agip volt, de magas fordulaton egyszerúen leállt a motor. Leengedtem, kicseréltrem repsol -ra és megy mint a golyó és pörög rendesen.
Ez az én esetem.
Végre itt a jó idő erre jövőhétre hideget mond
Ugye tavasszal mindneki jó messzire eldobja a gyertyáját és újat vesz?!
Ne ezerpárszáz Ft-on múljon és a gépnek is jót tesz
Minimum 9es gyertya kell!
Én csak Ngk BR9ES-t használok.
Szerintem a legjobb!
Előírás szerint NGK BR9ES kell bele vagy Denso W24ES-U.
9-es hőérték alattit felelőtlenség belerakni.
Tuning hengerbe pedig szerintem illik az NGK B10EG.
Most még nem is vészes de nyáron hosszasabb egyenes szakasz nyél gázon kicsit szerényebb keverék és a kisebb hőértékű gyertya tuti elolvad.
És a Te Cagivádba is Mina Am6 van? Mert ha igen akkor az ugyan az mint az Rs-ekbe és akkor ugyan úgy megérdemli a magasabb hőértékűt SZERINTEM :)
jaa, tényleg az övé 80as...
az én 50esembe 7est használok. Bár, lehet,hogy kicsit tényleg elhamarkodtam azt az 5öst
Hát...nem azért h beleszóljak, de gyárilag is 9 eset írnak elő de mind1...!
Én is 9 est használok és igazán tökéletes! 5ös? A következő utcasarkon elcsöppenne...! Sztem 80-as hengerhez amikor már nem bejáratós simán kell a 9-10es hőértékű lazán!