Ehhez a hengerhez kell 1 nagy löketű főtengely is, sztem normál főtengellyel nem lessz jó, ha jó is akkor is gyenge lesz mert a dugó nem fog teljesen lemenni a felömlőkig ezért nem is tud rendesen beszívni, se kipufogni és sűríteni se fog rendesen. Gondolom nem hiába lehet csak szettbe venni ( főtengely+henger)
Sziasztok!
Minerelli AM motoralkatrészek eladó
-főtengely
-hengerszett
-kuplunglamellák
Az
alkatrészekbe 3000km van kérésre küldök képet
elérhetőség:kokany.szabi@hotmail.com
sziasztok lenne egy szakmai kérdésem. motorom nem pörög fel rendesen és menet közben igen erőlködik. a gyertya full fekete szóval sztem sok benzint kap. hogy tudnák visszavenni belőle? kisebb fúvóka esetleg a tűn állítsak? amúgy 80as henger 21es karbi 80as fúvóka
Hát itt is esik...szóval marad a garázsba a gép!
Hálistennek elvitték az ebay-ról az arrowot amit kinéztem...ha hamarabb meglett vna rá a zs akkor megvettem vna!
Így megszívtam mint a torkos borz
Valakinek vmi ötlet kipuff ügyben?
jelentem nálunk száraz az út és hét ágra süt a nap! már csak az a gond hogy benzinem olajam és pénzem sincs drága volt ez a motorgenerál, utolért a válság. nembajj lesz ez még jobb is óvatosan motorozzatok
Sziasztok!
Nekem 8-as gyertya van benne és tökéletes.
Az olaj kérdésre visszatérve, eddig agip volt, de magas fordulaton egyszerúen leállt a motor. Leengedtem, kicseréltrem repsol -ra és megy mint a golyó és pörög rendesen.
Ez az én esetem.
Végre itt a jó idő erre jövőhétre hideget mond
Előírás szerint NGK BR9ES kell bele vagy Denso W24ES-U.
9-es hőérték alattit felelőtlenség belerakni.
Tuning hengerbe pedig szerintem illik az NGK B10EG.
Most még nem is vészes de nyáron hosszasabb egyenes szakasz nyél gázon kicsit szerényebb keverék és a kisebb hőértékű gyertya tuti elolvad.
Hát...nem azért h beleszóljak, de gyárilag is 9 eset írnak elő de mind1...!
Én is 9 est használok és igazán tökéletes! 5ös? A következő utcasarkon elcsöppenne...! Sztem 80-as hengerhez amikor már nem bejáratós simán kell a 9-10es hőértékű lazán!
ELADÓK
Minerelli AM motoralkatrészek eladó
-főtengely
-hengerszett
-kuplunglamellák
Az
alkatrészekbe 3000km van kérésre küldök képet
elérhetőség:kokany.szabi@hotmail.com
Hálistennek elvitték az ebay-ról az arrowot amit kinéztem...ha hamarabb meglett vna rá a zs akkor megvettem vna!
Így megszívtam mint a torkos borz
Valakinek vmi ötlet kipuff ügyben?
Mert jönnék ki kicsit ...ebben az évben először
Nekem 8-as gyertya van benne és tökéletes.
Az olaj kérdésre visszatérve, eddig agip volt, de magas fordulaton egyszerúen leállt a motor. Leengedtem, kicseréltrem repsol -ra és megy mint a golyó és pörög rendesen.
Ez az én esetem.
Végre itt a jó idő erre jövőhétre hideget mond
Ne ezerpárszáz Ft-on múljon és a gépnek is jót tesz
Én csak Ngk BR9ES-t használok.
Szerintem a legjobb!
9-es hőérték alattit felelőtlenség belerakni.
Tuning hengerbe pedig szerintem illik az NGK B10EG.
Most még nem is vészes de nyáron hosszasabb egyenes szakasz nyél gázon kicsit szerényebb keverék és a kisebb hőértékű gyertya tuti elolvad.
az én 50esembe 7est használok. Bár, lehet,hogy kicsit tényleg elhamarkodtam azt az 5öst
Én is 9 est használok és igazán tökéletes! 5ös? A következő utcasarkon elcsöppenne...! Sztem 80-as hengerhez amikor már nem bejáratós simán kell a 9-10es hőértékű lazán!