Ha neked annyi pénzed van akk vegyél Evo-t,meg minden fajta hengert és ha úgy gondolod h nem ha elromlik és nem lehet megcsináltatni akk ne csináltasd meg maradjon a vitrinedben.De mivel nekem nincs annyi pénzem.és most egy ezresbe kerül h a gyerek elmegy és megkérdezi a gyárban dolgozokat h megtudják e csinálni de a szomszédomnak is ez a gyerek csináltatta és az is nicasilos volt szal.....
Nagyon brutál is kipu ez!
Ha új szerintem símán megéri.
A gyári rendszerrel össze se lehet hasonlítani!
A teljesítmény szerintem brutálisan megnő vele, főleg ha nemcsak a kipu TUNER a gépen!
Gyakorlati példa:
-volt egy af1-em ilyen ARROW rezó volt rajta sufni véggel, 21es karbi POLINI szívócsonkkal, gyári blokk
nemvolt tökéletes a kis gép mert mint utólag kiderült,hogy szétforgott a főtengely(ütött a lendkeréknél)
6500-12000-ig olyat húzott mint egy 125-ös jól beállított power szelepes masina.
persze egy gondom volt ezzel a géppel hogy 6500as fordulat alatt halott volt(úgy húzott mint egy bóbita)
mivel 3sebességes volt, nagy első lánckerékkel nem volt olyan nagy élmény a városba gyorsulgatni(csak csúsztatott kuplunggal lehetett vele menni kis fordulaton "krákogott")
most is van egy ilyen rezóm ha végre elkészül a gépem csak az megy rá!
Hónoltasd meg nyugottan, legalább a maradék réteget is leszedi róla, amúgy az csak pár tized vastagságú gyárilag is! Igaz ha már válla van akkor tök mind1 annak vége. Kül én is úgy tudom hogy a corsa az vashenger nem nicasilos. De nem kell eldobni az evo-dat jól mutat majd a vitrinben
Hengeres haveromtól kérdeztem neki Polini Corsa van és neki is nicasilos és most hónolták meg am gyémántfejes hónolóval lehet mig a sima vast meg 320as vizespapirral
Az "én" ebay-os kipumat ezzel ne hasonlítsd össze mert nem ugyna az a kettő! Az más dolog h az annyi de nem is új! Az újan közel 60 ropi most
Ez amiről képeket rakott be az új és az 30 ba van! De nem az a fajta amit én néztem
Az evo hengerek nicasilosak, azokat nem lehet hónolni, csak akkor lehet ha már perselyezve volt. Vagy most kell perselyeztetni, de az már nem az igazi. Amúgy mi a gond vele?
Na ez az....hogy miért ennyi?
A másik fajta meg miért pont 2x ennyi?
Személy szerint nekem ez nemtetszik...az ára fenomenálisan jó de az a dob megoldás h kis vékony izé meg nekem ez a fajta dob és cső összeillesztés nagyon nemgyerebe! Egyébként biztos h jó kis puff!
Szerelték 18-as alsó csappl is
de ez miért is kell?