tényleg kezdésnek jobb lenne egy simson csak a hasznodra vállna. első két motor Derbi GPR és RS 50szinte ugyan az mert 1 cég gyártja, tzr kicsit más. Én tuti az rs-t választanám mert szerintem az új RS a legszebb. bár újonan nem éri megvenni aszem 900 inkább vegyél használtat kb fél misiér már van jobb féle
Ha még nem motoroztál, akkor inkább kezdj el tanulni simsonnal...megállnui váltogatni stb.
Utánna jöhetnek ezek ha megy....
Lényegében a 3 motoron nincs különbség, ugyan az van mind a 3-ban, csak ez így néz ki a másik meg úgy néz ki.
Szevasztok tudom nem teljesen ide tartozik de mitgondoltok errol a 3 motorrol meik érné meg nekem?14 vagyok és még nem nagyon motoroztam nem nagyon érzem még az egészet szóval nagyonkezdővagyok :D
hello! mikor vettem a moccot nekem sem volt joo a km/h óra mérő! és vennem kellett..mert kellet...xD www.italmondo.hu hívd fel ..mert neten semmi nincs rárakva! nekem kiszállítási díjjal meg mindenel 11.000 Ft volt!
Helló!
Gyári fényezésűt, szép állapotút, mennyiért tudnál szerezni? komplett idomszett kellene a "gömbölyű" rs-hez. Esetleg jó állapotút, újrafényezettet beszámolsz?
hú az elég húzós akkor. köszönöm az információt. Esetleg még egy olyan kérdésem lenne hogy km óra meghajtó ehhez az rs-hez tudod mi az első keréken van nincs-e valakinek? enyém elromlott
huh nem egyszerű ha olcsóbban szeretnéd akkor esetleg tudnánk olaszból kb 250Euró de az nem biztos és kb 1 hónap múlva vagy tudnék hamarabb Mo-n de az 80000 a szett
igen az a "bogárhátú" összes idom érdekelne mer akarok csinálni rá egy szép festést viszont a gyári fényezést nem akarom tönkretenni. Azért gondoltam ha tudok szerezni sérült idomokat akkor meg tudom oldani ez a motorom:
keresek Am6 blokkot komplettat..
adok érte egy Mz ts 150 deluxot... jó állpotban..