én nem szoktam " barom" beszólással kezdeni a társalgásaimat
Valamint agyáltalán nem képzelem, hogy folytonosan és kizárólag nekem van igazam, nyilván az én álláspontom sem kevésbé szubjektív mint bár ki másé.
Na igen, Simsonos barátaink. Nem fogok általánosítani, mert sok Simo-s haverom van és nem mindenki egyforma, de sok IFA-s nagyon önző tud lenni, ha lát egy jobb motort.
A napokban osztottam le egy ilyen motoros társunkat. Íme a link:
Egy ugyanilyen hengerszettel vettem az enyémet csak sajna a fúrás utánbejáratáskor a gyűrű eltört és gajravágta az egészet. A hengerfej viszont még használható, ha esetleg valakinek kellene ilyen. + Van még egy sérülésmentes szép állpotú vas hengerem is 41.00-ás átmérővel.
Én a képen látható olajat raktam bele felújításkor. Ebben a hidegben eddig 22 km-ert mentem és teljesen jó a kuplung nem kemény a lamellák nem tapadnak össze. Szóval eddig tökéletes.
nekem is gyári főtengelyen volt ez a henger nem volt vele semmi baj persze ésszerűen kel használni ha feszt csutkázod kinyírja de akkor egy 50es henger is.
itt van egy kép róla a főtengely nem tartozik hozzá az már nincs meg.
Nekem is ilyen olaj van benne.
75w90-es castrol.
Elötte 10w40es volt repsol és hát mit ne mondjak, nekem nagyon nem vált be.A váltóm nagyon kemény volt ha kicsit jobban meghajtottam a gépet a szuszogón mindig tolta ki az olajat.
Mióta a 75w90es van azóta semmi ilyen gondom nincs, a váltóm vaj puha kuplungom is mintha jobban fogna, főleg magas fordulaton lehet érzékelni és azóta nem is jön a szuszogón az oil:)
Bocsi srácok,én csak az rs50-es max fordulatára és teljesítményére voltam kíváncsi,és belebotlottam egy november végi olajvitába.Remélem azóta megnyugodtak a kedélyek.Viszlát!
én nem szoktam " barom" beszólással kezdeni a társalgásaimat
Valamint agyáltalán nem képzelem, hogy folytonosan és kizárólag nekem van igazam, nyilván az én álláspontom sem kevésbé szubjektív mint bár ki másé.
szóval melyik?
Viszont!Most igazat adok!
ne általánosítsunk lehetőleg...
A napokban osztottam le egy ilyen motoros társunkat. Íme a link:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Nem bírtam szó nélkül.
Aztmondták hogy az kizárt max 5-6.
A 6. képen ahol oldalt van a blokkod lefotózva az ott a henger elött az ott a fékfolyadék tartályod?
itt van egy kép róla a főtengely nem tartozik hozzá az már nincs meg.
75w90-es castrol.
Elötte 10w40es volt repsol és hát mit ne mondjak, nekem nagyon nem vált be.A váltóm nagyon kemény volt ha kicsit jobban meghajtottam a gépet a szuszogón mindig tolta ki az olajat.
Mióta a 75w90es van azóta semmi ilyen gondom nincs, a váltóm vaj puha kuplungom is mintha jobban fogna, főleg magas fordulaton lehet érzékelni és azóta nem is jön a szuszogón az oil:)
bikerboy.extra.hu