Hali valaki tudja hogy kell bekötni ezt a jelzőt itt a link: http://www.egumotors.hu/4350-m...
Nem kell hozzá nekem más vevő vagy valami köszönöm szépen
Uhh ...........Korábban már kikerestem,és ebben a topicban le is írtam,de komolyan mondom nem emlékezem.Letöltöttem a kezelésiét,és ott megvan nekem,de most nincs időm már kikereseni.Ha gondolod,keress vissza.SRY!
Helló. Jó lesz az a fekete ezüst, enyém is az. Igaz ezüst csak egy csík van a tankon de mind1 . Sztem én csak tavasszal kapom szét a telót mert annyira nem vészes, de ha megtudod mekkora akkor írd meg majd légyszives. Ja, olaj mennyi kell a villákba?
szevasztok
Keresek 2002-es rs-hez tükör alatti műanyagot,ami a fejidom meg a tükör között van(ha nem mindegy akkor a bal oldali kellene)ha van valakinek bontott,az jelentkezhet
nem akarok itt okoskodni de enyi féle motorra 100% hogy nemjó ez a rendszer. Nekem is ilyen volt, nemrég adtam el RS-ről RS-re! Teljesen máshogy néz ki.
Hali a képen látható Leo vince Hand made V6 eladó Ár 30.000FTÍgy egy az egy be felmegy a következő tipusokra: Derbi gpr,senda,drd,x-race,x-treme,Aprilia:Rs50,sx,rx,Yamaha Tzr50 Dt50Gilera Gsm50Kb enyi De 70-80as hengerhez is jó ha kell küldök még képet a képen derbin van amire átalakítóval let feltéve de ez le szedhető és így rugós módszerel is használható: msn:drimbazoli@hotmail.com
A képen látható két gumiabroncs eladó pirelli ,bridgestone márkájúak keveset futotak A pirelli az 100/80-17 bridgestone 120/70-17 6000/DB kettő esetén 10000 a kettő
Szia.Hallod ez olyan,mint egy Fárao sír.Hallgatnak.Nem tudom vazzeg a simering számát,de ha én előbb szétkapom,megmondom.Nem nagyon tudom még,de eddig a legjobban ez az ezüst - fekete jön be.De ez nem végleges még-......................
Hali!
Barátomnak ugyan olyan motorja van mint neked és abba is ugyan ugy olyan 8 deci olaj kell mint az am blokkokba.
De oldalt van a nívója, kicsavarod, elkezded önteni bele az olajat és ha ott elkezd szivárogni az olaj akkor megvan a szint.
De mondom 8 deci kell bele.:)
keresek Am6 komplett üzemképes blokkot!
van rá egy komplett 125ös Mz ts blokkom. meg akár még egy Sagem My700x teló... kártyafüggetlen.. kibaszott nagy basszust ad:) bele rezeg a teló lehetőleg minél elöbb..
üdv
csak az érdekel h h kell beszerelni kell e hozzá +ba vmi segítsetek