Én is Boldog Újévet Kívánok minden márkatársnak és persze minden motorosnak!
Motorozásban, szerelésben szegény drága benzintöl mentes boldog újévet mindenkinek!:):)
Helló!
Kis segítséget szeretnék kérni!
Szétszettem egy am6 blokkot, és a kuplungháznál, a lamellák ki koptatták az alu házat minden lamellánál azt le reszeljem simára? Vagy az nem befolyásol semmit? Ja meg az a kis golyó is eltünt belőle, de nem találtam semmi maradványát se. Van olyan hogy úgy eltünik hogy semmi nem marad belőle?
egybe rámegy 50esre de ha nekem csak a job oldali kellene ugy már nem stimmel sajna, fejidomot meg nemtudom aba meg lámpa lehet nemlenne jo, nameg a plexi
igen 125ösön volt. De úgy volt hogy itt helyben megveszi egy gyerek 50esre, felpróbáltuk rá minden fasza volt aztán kinyögte hogy egy ft-ja sincs. Szóval 5percet ha volt motoron
Sziasztok!
Feleslegesé vált Aprilia Rs125/50 idomszett eladó.
Frissen fényezve, hibátlan állapotban. Ár megegyezés szerint.
Emailen elérhető vagyok: kistuning5@citromail.hu (fórumot nem olvasom)
[farokidom meg az Y lefényképezésére már nem volt időm se energiám. Érdeklődés esetén csinálok fotót róla]
Hellosztok.Kellemes ünepeket először is .
Az lenne a kérdésem h aprilia RS50 extrema 99 évj.-hoz tuning kiput nem tud e vki?v vmi olyan internetes oldalt ahol lehet ilyet rendelni de ne 60 felett legyenek hanem úgy max 50-ig
Hát, tényleg elég nagy hangja van...
ha van valami ismerősöd akinek van hasonló dobja akkor próbáld meg...
bár, fölösleges mert mindenképp a dob a "ludas" :D
CSötök! kellemes ünepeket mindenkinek ! Legyen már nyár vagy tevasz bazze!mert már beszarok nem tudok motorozni! Idei téli ujjításaim: kuplung bowden,lánc,fogaskerék,fagyálló! azt ennyi ! 22 ezer forint ! az viszont rossz!
Motorozásban, szerelésben szegény drága benzintöl mentes boldog újévet mindenkinek!:):)