Sziasztok légyszives segítsetek.
Leengedtem az olajat a blokkból és nem tudom pontosan mennyi olaj kell bele, mert az én rs emen nincs se nívó se szint jelző csavar.
csá.aprilia RS-re 99 es évjárat tuning kipuffot nem tudjátok h hol tudnék venni jó áron?olyan 40 körül. és ennek a felfogatása fent a hátsó lábtartónál van .
jéé nálunk már ezért is sírt a rendőrök szája hogy micsoda verseny kipufogó ez meg hogy hol a gyári. mondom ott a pincébe pedig tényleg nemhangos szerintem. széles utat
Sziasztok. Esetleg valaki tudja,hogy hol lehet légteleníteni ezeket a vasakat?Mennyi víz jár ezekbe?Gondoltam alu védős fagyállóval bekevert deszt.vizet teszek bele,de nem tudok légteleníteni! Tök kevés víz ment bele..........
MÁJNE VAS......
Hali engem lehet hogy érdekelne, mert így szezonzárásként elszakadt a láncom . A lánckerekek megvannak hozzá, ha igen milyenek?Előre is kösz.
üdv.:Krisztián
Nekem vahón hozzá rendszám tábla tartó gyári ha érdekell!Az alsó csomagtartód megvan amihez csatlakozik!Ha kell 3000 ft+Posta költségért elküldöm a táblatartót
Leengedtem az olajat a blokkból és nem tudom pontosan mennyi olaj kell bele, mert az én rs emen nincs se nívó se szint jelző csavar.
MÁJNE VAS......
Gondolom én
üdv.:Krisztián
itt megnézheted
Eladó