Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
törött 125ös pegat keresek rendszámosat. Vagy Külön papírokat.
aprilia pegasó 125 eladó rotax 123 normál állapotba! ár ha alkudni akarsz 140000 ha nem 120000! érd. 0670 7745193 további részleteket telón ! ja a moci borsodba van!
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

hátha valakit érdekel..
Van közdarabom lánckerekem is hardy gumim is bár a hardy gumim is!
Írj ha érdekel satellites88@gmail.com
nekem van hardy gumi, de a kozdarab az nincs sajnos.
oszinten, nem tudom, megnezem...
af1 nem jó bele?
helo!
van valakinek hardy gumi elado 1991es pegasoba? es ilyen alkatresz ami a kepeket lathato
Lentebb hirdetett Pegasom még mindig eladó! Vagy cserélhető kétütemű 125 - ös crossra. Rá is fizetek, ha jó állapotú! Pegaso irányár: 140000Ft. E-mail: davescooter@freemail.hu
Pegaso-ra nagyon jó gumik eladók vagy elcserélhetők érd.
satellites88@gmail.com
Sziasztok! Rotax 123 blokkfelek eladóak 1800FT/a 2db, posta is ok.
Közép és jobb oldali. Továbbá az a kis fogaskerék is megvan....de ne kérdezzétek hova való már nagyon régen bontottam ezeket az alkatrészeket még a saját RX-hez ami már rég nincs meg.
Kompatibilisek a blokkfelek Rotax123 : Tuareg 125, Rx125, Pegaso125, Tuareg Rally125 -be.
Új 122 és 123 hengerek, Gilardoni cégtől származnak.
Megtekinthető: Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonakarattya.
Posta, futár van.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Új 122 és 123 hengerek, Gilardoni cégtől származnak.
Megtekinthető: Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonakarattya.
Posta, futár van.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Aprilia pegasora gumik nagyon jó állapotban eladók!20e forint
Képet tudsz küldeni?
Eladó egy nicasilos henger hibásan, van benne egy kisebb húzásnyom, de perselyezéssel újjá varázsolható. Egyéb hibája nincsen, menetek éppek. 4000ért vihető.
Sziasztok! Megválnék Rotax 123 blokkos Pegasomtól amiről a következőket érdemes tudni: Tavaly szezon végén teljesen szétbontottam a blokkját. Kapott új főtengelycsapágyakat Japán Koyo C3 - ast. Wössner hajtókarszettet. A henger meg lett perselyezve, tehát fúrhatóvá vált. Még legalább 4 - szer fúrható. Vertex dugattyúval raktam össze. Természetesen új Japán szimmeringekkel, tömítésekkel. Új láncszettet is kapott, új Mitas első gumit. A hátsó is használható még, az Dunlop. A váz alsó része új festést kapott, új fékbetéteket, fékmunkahenger felújítást is eszközöltem rajta. Teljesen új akksi is van benne. A hátsó futóműben cserélve lett az összes tűgörgő, valamint tömítőgyűrű. Kerekekben csapágyak lettek cserélve. A tavalyi évben kapott első teleszkóp felújítást is. Minden elektronika működik rajta, egyedül a különolajzás van lekötve, de bármikor visszaalakítható. A szivattyú is át van nézve. Néhány idom új fényezést is kapott. Gombnyomásra rögtön indul, hidegen, melegen. gyönyörűen jár. A karburátor is fel lett újítva, az Italmondótól rendeltem gyári Dellorto alkatrészeket, tömítéséket. Van hozzá több fúvóka is, aki szeretné cserélheti igénytől függően. Természetesen a fent leírt dolgokat régi kiszerelt alkatrészekkel, számlákkal tudom bizonyítani. Teljesen költségmentes motort vesz aki megveszi. Adásvételivel tudom adni, mert papírjai nincsenek. Honda CR 125 csere érdekel ráfizetéssel is.
Irányár: 160000Ft
Tel: 06-20/254-2742
e-mail:davescooter@freemail.hu
Mátranovák, Nógrád megye
Eladó egy alumínium lábfékkar, és egy kombinált kapcsoló Pegaso 125-re. A kapcsoló tökéletesen működik, csak az indexkapcsoló gombja hiányzik. És eladó továbbá 3db index is, tökéletesen működőképesek. Az egész egyben 5000Ft.
hello

nezz be a Tuareg topicba, ott vagyunk paran akinek 650es pegaja van, koztuk nekem is.
szivesen mondunk tapasztalatokat.
en szeretem nagyon, dinamikus, megbizhato motor. alaktresz is van ha kell, az ara is kezelheto vetelkor.
bontottam is mar, igy van is elado alkatreszem is akar es lattam is mar ezt azt a tipusrol
Szevasztok!

Tudom hogy az van itt hogy Pegaso 125,de nincs véletlen valakinek 650-el kapcsolatos tapasztalata?Mennyire megbízható gépek ezek?
Szerviz,fenntartás..stb? Előre is köszi!
Önindítód felmondta a szolgálatot ennyi a dolog tehát néha behúz néha nem valószínű hogy szorul a behúzód ezért melegszik a rendszer.
Sziasztok! Engem olyan dolog érdekelne, hogy a Pegaso Dellorto PHBH 28 - as karburátorjának milyen a gyári tű, és tűsfúvóka összeállítása? Ha valaki tudna infót adni nagyon megköszönném. Valamint Magyarországon hol lehetne ilyen tűsfúvókát beszerezni. mert én nem találtam. A válszokat előre is köszönöm!
sziasztok
pegaso matrica mintákat hol lehet találni? A tankidomon lévő írást keresem de normális képet nem találok