szia tomi velem beszéltél..........az af1 fórumban megtalálod trakee felhasználót ő elég ügyes ilyen dolgokban---vagy lehet hogy az rs 125 fórumban fogod megtalálni..nézd meg az adatlapját hogy van e mobilja és felhivhatod akkor---
a másik srác ZSOLT0403 felhasználó ő is sok mocit bontott már apriliát lehet hogy helyből megmondja neked hogy mivan...sok sikert
sziasztok tamás vagyok egy kis segitségre lenne szükségem .ki lopták a kulcsot a motor bol az ut szélén. meg kerestem hova megy a kábel belöle és szét huztam. és össze zártam.be is indult el indultam hazza 30 méter után füst szag és le állt a motor segitenétek mit égethettem le elöre is köszönöm.
A képen látható utolsó pár cucc AKCIÓS áron elvihető!
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
köszi szépen----gondolj bele ha itt nem árulnánk akkor ,a fórum arról szólna kb hogy nem e tudja valaki hogy hol lehet ezt venni meg azt venni------így hogy van cucc dögivel így most az a téma általában hogy hogyna lehet ezt megcsinálni meg azt megcsinálni meg beállítani---segíttünk mi árusok akin csak tudunk..tudod---
értem csak gondoltam ha van egyszerűbb módja akkor nem fogok a kezembe hegesztőt, meg flexet:D először azon gondolkodtam veszek egy bondott hidat de amikor megláttam az árakat akkor rájöttem h. marad a b verzióxD
nekem is aa híd jutott eszem,be először csak azlért nem mertem mondani mert abból indultam ki hogy fórumon kérdeztél meg iylen dolgot hogy lehet e rakni rá endúrósárvédőt---holott ott van előtted agép tiéd amotor mérd ki stb--érted?
a másik srác ZSOLT0403 felhasználó ő is sok mocit bontott már apriliát lehet hogy helyből megmondja neked hogy mivan...sok sikert