Pegaso 125-höz nincs valakinek rajza a kábelezésről, vagy ha valaki megírja, hogy milyen sorrendbe kell bekötni (szín szerint) a fesszabályzót, az is elég lenne, ugyanis az enyémen valami állat lecserélte a gyárit egy etz egyenirányítóra, így a töltésem 36 volt! :)
aprilia pegaso-hoz rengeteg minden van! ! van sem amal gyújtás trafó és tekercs is!(lepróbált)
! rotax 123 és rotax 127 alkatrészek is!
ROTAX 123-hoz MINDEN VAN!
FELNIK IS NAGY AKCIÓVA 17",19",21" DARABJA 6E tökéletesek!
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi fekete aprilia sr van kint a képen!
tel: 06307316232
Ilyen melegben az nagyon kevés sztem!70-80 fok sztem a normális de ez függ használattól is ha 1-2-3 csapatod terepen felmehet 90-100 is de ha 6-ba mész országúton akkor lehet sztem 60-ra is lemegy!A termosztát a hengerfej vízcső csatlakozóban van sztem!
nem tudjátok mennyi a rotax123 motor üzemi hőfoka? Nekem nem nagyon akar felmelegedni 50C fölé... Szerintem így nem annyira jó...
Mi a véleményetek, a termosztát nem jó? Vagy esetleg nincs benne?! (nálam új a motor, nem tudom...) És az merre van rajta? :-)
Esetleg termosztátja van valakinek eladó?
van feszab is 5e
Nincs véletlenül kilométer spirálod?
kiárusitást tartok!
aprilia pegaso-hoz rengeteg minden van! ! van sem amal gyújtás trafó és tekercs is!(lepróbált)
! rotax 123 és rotax 127 alkatrészek is!
ROTAX 123-hoz MINDEN VAN!
FELNIK IS NAGY AKCIÓVA 17",19",21" DARABJA 6E tökéletesek!
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi fekete aprilia sr van kint a képen!
tel: 06307316232
rotax 123 alkatrészek is vannak!(szinte minden van)
kerekeböl és felnikből nagy leárazást tatok!
Ahhh, akkor biztos nincs benne.... vagy a jeladó rossz...
Valakinek termosztátja?
Üdv.
nem tudjátok mennyi a rotax123 motor üzemi hőfoka? Nekem nem nagyon akar felmelegedni 50C fölé... Szerintem így nem annyira jó...
Mi a véleményetek, a termosztát nem jó? Vagy esetleg nincs benne?! (nálam új a motor, nem tudom...) És az merre van rajta? :-)
Esetleg termosztátja van valakinek eladó?
Köszi!
De nekem csak azt mondták h a hátsó kereket csináljam meg (össze tört benne a csapágy) meg állítsak a kuplungon ennyi!
Mondjuk nem az én motorom hanem egy haveré!
65.000Ft
Nem tudod h 123-mas rotax blokkal szerelt pegasonak mennyi lenne a végsebessége?