Rotax 123 jó állapotú kuplung szerkezet, váltósor eladó, olcsón, nekem nincs rá szükségem, mondjatok 1 árat..Vannak még blokkfelek,kuplung dekli, sok fogaskerék..
Esetleg nincsen valakinek elfekvőben, eladó sorba került 125-ös Aprilia Pegaso-hoz működő hátsó fékmunkahengere!? (Tehát nem a féknyeregről van szó! :D) Előre is köszi!
aham akkor lehet hogy karbis a bajod---hogy nem rá való vagy megpiszkálták a főfuvókát hogy jobban menjen és nagyobbat raktam bele vagy belefurtak....sosme lehet tudni--
attól is lehet nagy afoygasztásod hogy tele van porral a légszűrőd és ezért nagyon nehezen megy a motor--takarítsd ki a légszűrődet és próbáld ki úgy is....
Hali!Sgítsetek!Sűrgősen kellene nekem lánc a pegasomra!Hol és hogyan keressek láncot?Milyen paraméterek kellenek hozzá?A lánckerekeken nem látszik kopás,elég jó állapotunak néznek ki!Azért cseréljem ki azokat is?
Az első telóba mennyi olaj kell?
Az Aprilia Pegaso 125 mocimban Dellorto PHBH28RD jelü karbi van!A Dellorto PHBH28FS jelü karbi is jó rá?Az a bajom,hogy 100km-en megeszik 10l naftát ezért gondoltam,hogy le kellene cserélnem a karbit.Mitől lehet ilyen nagy a fogyasztásom?
Ha valaki tud kérem segítsen!Köszi!
hat akor nagyon jo arban tudtad eladni meg akkor. en 200ba hrdettem papirosent de csak 190be tudtam eladni, fullos blokkal es kulsovel.de adatlapon lathatod is milyen volt. de ezen mar kar ragodni. most a pegasot szepitgetem.
jaja, szep gyari fenyezes, szinte teljesen karcmentes. idomon nincs hiba. a lengovillan van egy nagyobb karc es kb ennyi a fenyezesi hiba. elektronika, fekek, felfuggesztes minden okes...es a blokk is jo elm.eddig mentem vele 700 km-t kb, azalatt nem volt gond. remjuk nem is lesz. :) a kedvencem a bukocso rajta, ez az ami nagyon kevesen van rajta mar, ez gyari meg rajta mint minden mas.gyonyoru hang, kasztni, jo nyomatek, konnyu kezelhetoseg, igazi elvezet. csak ajanlani tudom neked is a tipust. en a 600as tuaregeket neztem vagy a 350eseket...azt akartam venni anno...de arban nem lett volna sokkal kevesebb...de gyengebb es oregebb vas lett volna ugye...inkabb radobtam meg 70et es 5 evvel fiatalabb, jobb kulseju es erosebb gepet vettem. :)
jaja, a 123as blokot szurkeben es barbaban gyartottak, feketeben nem. az a 127es volt. akkor egesz jo arban adtad el anno. :D papiros volt vagy 50eskent? en 190be adtam el iden a papiros 123as tuareget polir allapotban.
Pegaso 125 lánckerék eladó érdeklődni satellites88@gmail.com!