sziasztok
ilyen védő takarót vagy nemtudom minek hívják hol lehet kapni? illetve akkor mi is ennek a pontos neve? http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650_ie-4979606
esetleg valakinek valami tapasztalat róla ér valamit?
köszi
rozsdás felni csak egy első van, amiből hiányzik 3 küllő, de ha gondolod meg tudom dobni az bizniszt egy használt simson tömítés szettel. A blokkközép tömítés CSAK 2 helyen van szakadva.
Maradt még pár 125-ös Rx alkatrészem, OLCSÓN vigyétek akinek kell.
Ár megegyezés szerint!BARÁTI ÁRON!
- Váltótengely mindeféle hozzá tartozó cuccal rugó,váltókar stb...
- Komplett hibátlan kuplung EGYBEN :kosár,lamellák,rugók stb..
- Komplett első fékrendszer fékkar, fékm.henger,féknyereg,fékcső szétszedetlenül olaj is van benne
- Közép és jobboldali blokkfél
Elkészült a pegaso-m, henger perselyezve,fúrva,hónolva, új dugó,gyűrű,szimeringek, ha valakit érdekel, gombokért eladnám. kispeet@gmail.com 06-30-731-71-99 90e ft-ért vihető!
540 száranként szerintem sok én 450-480ml-t tettem, a rugósba a kevesebbet. De szerintem nem baj, ha több. Jah, és még puhulni fog, ha bejáródik rendesen.
megtudná nekem mondani vki hogy az első telókba mennyi olaj kell ? olvastam már itt a fórumon olyat hogy 540 ml száranként...biztos hogy mindkét szárba kell olaj ? nem értek hozzá az a helyzet, de még mindig jobb mintha szakszírvízbe viszem ahol a melóra 4 ezret számolnak óránként pff :S ja amúgy feltöltöttem a két szárat de olyan kemény lett hogy alig megy le:DD vki egy okos tippet tudna adni ?:)
Nem tud valaki aprilia pegasora cross első sárvédőt? esetleg valaki megvalósított e már ilyen ötletet, tapasztalatot stb?:D